Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Polaroid huren op uw bruiloft,
d
it moet u weten!

Gaan jullie binnenkort trouwen en wil je ook een Polaroid camera huren op jullie bruiloft?  Wij geven je hierbij nuttige informatie zodat het ook een top dag wordt om nooit te vergeten. Wij hebben beide merken in de verhuur Polaroid & FujiFilm camera’s.  Dit zijn allemaal direct klaar camera’s, maar hebben natuurlijk diverse verschillen. De verschillen in Polaroid camera’s  lees je op de productpagina van onze website. 

Belangrijk bij het huren van een Polaroid op bruiloft

Gaan we een FujiFilm of Polaroid camera aanschaffen of lekker makkelijk huren? Kopen van een Polaroid camera met bijbehorende foto’s ten eerste altijd een stuk duurder.
Meestal als men een camera toch koopt dan wordt deze toch niet vaak na de bruiloft of evenement gebruikt en wordt deze als nog verkocht of blijft onder het stof liggen. Erg zonde!
Huur je een Polaroid camera dan heb je bij ons direct alles bij elkaar. Dus meerdere camera’s om te vergelijken en alle bijbehorende opties. Heb je vragen dan kun je ze meteen stellen en krijg je telefonisch of per mail een goed advies. Welke camera het beste bij jouw feest past.  We hebben toch al ruim 10 jaar ervaring in deze branche.

Alles natuurlijk ruim op tijd aanwezig.

Veel mensen bestellen hun Polaroid camera al ver van te voren en dan is geregeld.
Een week voor de daadwerkelijke huurdatum van de bruiloft of het evenement gaan wij alles voorbereiden en zorgen dat alles ruim op tijd verstuurd wordt, zodat niemand zenuwachtig wordt. Das is iets dat we zeker niet willen. U ontvangt ruim op tijd een Track en Trace code van de zending, zodat u ook precies weet wanneer u uw Polaroid Instax camera kunt verwachten. Het komt natuurlijk ook voor dat u Last-Minute bedenkt om een Polaroid camera te willen huren. Ook dat is geen enkel probleem. SDC-Verhuur is ook in de avonden goed per mail te bereiken en kunt u zeker een antwoord terug verwachten en kunnen wij meestal op zeer korte termijn een of meerdere Polaroids bij u laten bezorgen.

Aantal Polaroid`s voor je bruiloft bepalen

Om het aantal te bestellen Polaroid of FujiFilm foto’s te bepalen wordt vaak het aantal gasten gedeeld door 2. Dit omdat men vaak samen op de foto gaat. Wel zie je dat men meerdere malen met andere personen op de foto wilt.  Dan is het dus raadzaam om wat extra foto’s bij te bestellen.  

Inplakken of meegeven met de gasten.

De gemaakte Polaroid foto’s worden natuurlijk vaak meegegeven aan de gasten als aandenken. Dan is het raadzaam om een digitale direct klaar camera te huren, zodat u de foto’s zelf ook nog heeft. De FujiFim Instax SQ-10 is dan een goede optie. FujiFilm SQ-10 Pagina Wilt u de foto’s meegeven aan uw gasten, maar inplakken. Vergeet dan niet om plakkers mee te bestellen en een pen of stift bij de hand te hebben, zodat uw gasten een leuke boodschap bij de Polaroid foto’s in uw gastenboek kunnen schrijven.

 

Polaroid 300 camera huren Bruiloft SDC-Verhuur

Polaroid huren op bruiloft altijd met digitaal videoboek.

Kiest u om een digitale direct-klaar camera te huren. Denk aan de Polaroid Z2300 of de FujiFilm Instx SQ-10, dan blijven alle gemaakte foto’s ook op de camera aanwezig. U kunt deze foto’s zelf eenvoudig van de camera afhalen middels de meegeleverde USB kabel.  Wat natuurlijk ook kan is dat u de Polaroid of FujiFilm camera aan ons retour stuurt en wij alle foto’ s plaatsen als een doorlopende film in een digitaal videoboekje. Dit zorgt echt voor een blijvende herinnering. Zie ook: Digitaal Videoboekje

 

Fotos zelf laten maken of 1 persoon.

Mogen uw gasten de Polaroid foto’s maken of laat u 1 persoon dit speciaal doen.

Deze keuze is natuurlijk geheel aan u. Het is wel prettig als 1 persoon goed weet hoe de camera werkt en makkelijk de foto cassettes kan vervangen. Op zich zijn dit geen moeilijk handelingen, maar altijd wel prettig als dit ook vloeiend verloopt op de dag zelf.

Hilarische Polaroid Foto’s op uw bruiloft

Photobooth-props zijn feestartikelen op een stokje. Te denken valt aan brillen, snorren, hoedjes etc. Je zult zien dat het maken van de foto’s nog leuker wordt en het resultaat van de foto’s nog mooier wordt.  

 

 

 

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!