Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

XXL Bingomolen huren

bingomolen-huren, Bingo spelen

Huurprijs 46,-  per dag / weekend

Voorraad!

 

ja  Gratis bezorging in héél Nederland
ja  
Paar dagen eerder geleverd
ja  
Transportdagen tellen niet mee!
ja  
Eenvoudig retour sturen
ja  Whatsapp: 085-3033594
reviews lees reviews

XXL Bingomolen huren voor uw feest

Wilt u een XXL bingomolen huren voor een gezellige middag of avond? Een goed idee! Onze extra grote bingomolen staat garant voor een vrolijke en gezellige sfeer. Met zijn grote formaat en vrolijke gekleurde ballen valt hij echt op. Onze bingomolen XXL is roodkleurig, maar liefst 50 cm hoog en de leuke gekleurde bingo ballen hebben een diameter van 38 mm. Dat is ongeveer net zo groot als een pingpongbal! Zowel de bingomolen als de ballen erin zijn ook van een afstandje goed te zien en dat maakt de sfeer extra gezellig! Zorg voor een hilarische en spannende sfeer en huur een extra grote bingomolen. Wilt u toch liever een kleinere maat bingomolen bestellen? Ook dat is mogelijk bij SDC Verhuur. Wij verhuren ook bingomolens van 30 cm hoog en zelfs kleine bingomolens van 15 cm. U bestelt ze via ons bestelformulier onderaan deze pagina. Wilt  liever een elektrische bingomolen? Bekijk dan ook eens onze elektrische bingomachine


De voordelen van de XXL bingomolen

Gaat u een XXL bingomolen huren, dan wilt u natuurlijk wel dat alles goed in orde is en u een geweldig feest zult hebben. Een bingomolen XXL van SDC Verhuur wordt geleverd met een controlebord waarop u de reeds gevallen ballen netjes neer kunt leggen. Daardoor heeft u direct een duidelijk overzicht van alle ballen tussen de 1 en 90  die al uit het apparaat gekomen zijn. Handig om een winnende kaart te controleren! Uiteraard kunt u bij ons ook vrolijk gekleurde bingokaarten bestellen tegen een zeer voordelige prijs. Vindt u het handig om daarbij behorende stiften voor te gebruiken? Onze bingostiften drukken niet door zodat de nummers op de bingokaarten goed zichtbaar blijven en markeren toch duidelijk een gevallen nummer. Ook deze stiften kunt u tegen een voordelig tarief bijbestellen.

bongokaartjes bongospellen huren Bingomolen xxl | sdcverhuur


Waarom huren bij SDC Verhuur?

Wilt u zeker weten dat uw bingo feest een groot succes wordt? Regel dan een bingomolen XXL via SDC Verhuur. Wij staan er om bekend dat we nog ouderwetse service verlenen en altijd goed bereikbaar zijn voor eventuele vragen of problemen. Bovendien ontvangt u de bestelde XXL bingomolen al een aantal dagen voor uw feest en zonder verzendkosten. Zo weet u zeker dat het feest echt door kan gaan en u geen stress zult hebben wegens verlate levering. Wilt u uw bingospel met de bingomolen online spelen? Dan kunnen wij de bingokaarten ook eerder aanleveren, zodat u de mogelijkheid heeft die uit te delen aan de ingeschreven gasten. Heeft u andere wensen? Wij helpen u graag om uw feest tot een groot succes te maken. Neem gerust contact met ons op voor de vele mogelijkheden.


Bingo keypad + XL Display erbij huren?

Bingomolen keypad en display xl huren | SDC Verhuur

Om de getrokken nummers van de Bingoballen voor iedereen in de zaal ook goed zichtbaar te maken bieden wij ook een groot Display aan.  U drukt  eenvoudig op de bingo console keypad het overeenkomstige nummer in en het nummer wordt getoond op het zeer scherpe LED display. De bingo console keypad + xl display is geschikt voor zowel de 75 als 90 bingo spelvariant. De set wordt geleverd met 2 voetjes waarmee het display stevig op zijn plek staat. Dankzij de uitsparingen aan de achterzijde kan het display ook aan de muur worden gemonteerd. De verbinding tussen de bingo console keypad en het display is volledig draadloos binnen een straal van wel 50 meter. 


De bingomolen XXL huren is eenvoudig

Wilt u onze bingomolen XXL huren? Dat is heel eenvoudig te regelen. Vul op onderstaande formulier in wanneer uw evenement plaats zal vinden en geef aan of u bingokaarten en bingostiften wilt ontvangen bij de levering. Aanvullende vragen of opmerkingen kunt u op dit formulier ook aan ons kwijt. Wilt u de XXL bingomolen met de post retour zenden en niet bij ons in Almelo afleveren? Bestel dan gelijk een retourticket voor PostNL en u kunt hem zonder problemen retourneren.

Bestellen of Extra Informatie

Huurdatum kosteloos te verzetten!!

  Direct bestellenExtra informatie

  Kies Bingomolen

  Keypad+Scherm (33x28cm) Nummers op scherm

  Bingokaarten (Getallen 1-75)

  Bingoboekjes (Getallen 1-90 - 6 ronden - 6 kleuren)

  Bingostiften

  Pakket retour?

  Datum evenement (levering enkele dagen vooraf)

  Uw naam

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Adres

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Vragen of opmerkingen?

  met de algemene voorwaarden

  Bezorging
  Gratis bezorging, enkele dagen voor huurdatum.
  Track & Trace code volgt na verzending

  Retourzending
  Retouretiket wordt meegeleverd
  Volgende werkdag na gebruik retour sturen via Post-NL punt.

  Facturatie + betaling
  Prijzen inclusief BTW, betaling voor levering
  Achteraf betalen op factuur alleen bedrijfsmatig (kvk)

  Informatie
  Extra vragen, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.
  U ontvangt altijd een snelle reactie!

  Aanvullende informatie
  Zie ook: Algemene voorwaarden

  makkelijk betalen
  Betalingsmogelijkheden SDC Verhuur

  Polaroid camera of videozuil huren

  Aanmelden nieuwsbrief?

  Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

  Schrijf u in en ontvang 
  5,00 korting op uw volgende bestelling!

  Bedankt!