Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!


Polaroid camera huren in Utrecht en omgeving

Komt u uit Utrecht of omgeving en u bent van plan om een Polaroid camera te gaan huren voor uw huwelijk of bedrijfsevenement.
Bij ons bent u meteen aan het goede adres!  Wij zorgen dat de gehuurde Polaroid camera tijdig bij u in huis is.
Onze Polaroid en FujiFilm direct-klaar camera’s worden gebruikt bij: huwelijken, verjaardagen, of evenementen van winkels of attractieparken.

 

Polaroid huren Utrecht -SDC Verhuur

Polaroid camera huren een goed idee?

Het huren van een Polaroid camera is zeker een goed idee. Waarom? We maken namelijk iedere dag wel met onze mobiele telefoon veel foto’s. Meestal zijn dit wel duizenden per jaar.  De gemaakte  foto’s zijn vaak lastig terug te vinden. Het herbeleven van een foto op een mobiel of beeldscherm is ook een stuk minder.
Maakt u een foto met een Polaroid of FujiFilm camera dan is dat al vele malen leuker om te doen en als de foto uit de camera rolt is het ook nog een stuk spannender. Als de de foto klaar is dan heeft u ook echt een blijvende herinnering en kunt u de Polaroidfoto direct inplakken of eventueel ophangen. Zo heeft u veel langer plezier van de gemaakte foto’s. 

Polaroid huren Utrecht -SDC Verhuur

Polaroid foto’s inplakken in een gastenboek

Heeft u een gastenboek op uw bruiloft en wilt u deze met Polaroid foto’s voorzien? U kunt u dan het beste eerst de namen van de aanwezige gasten op briefjes noteren. Deze briefjes hangt u op en legt er een Polaroid camera bij. Laat uw gasten het briefje met hun naam omwisselen voor een gemaakte Polaroid foto. U kunt dan gemakkelijk zien wie nog een foto moet maken en u heeft aan het einde van de dag een mooi vol gastenboek met allemaal mooie of hilarische Polaroid foto’s. Een ander leuk idee is om een groot bord met Polaroid foto’s op te hangen van de gasten op de bruiloft. De gasten moeten dan hun foto zoeken en daarop staat dan hun tafelnummer.

Huwelijksbedankje met een Polaroid foto

Wilt u een leuk en origineel huwelijksbedankje meegeven aan uw gasten?  U kunt dan ook denken aan Polaroid camera’s. Leg een aantal Polaroid camera’s neer in de ruimte en laat de gasten los gaan met de camera’s! ze mogen dan de foto meenemen en hebben allemaal een mooi aandenken.

Wilt u ook een Polaroid camera huren in Utrecht of omgeving? Bel ons dan 085-3033594 of vul het formulier in op de pagina. Wij zorgen dan dat u snel een Polaroid camera op uw feest tegemoet kan zien.

Kijk voor meer informatie op onze Polaroid overzichtspagina .

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!