Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Mascottes huren voor uw evenement?

Een verjaardag of evenement nog leuker maken. Huur eens een Mickey, Minnie of Goofy.

Mascotte pakken huren

Wil je de leukste mascotte pakken huren voor een geweldig kinderfeestje, een bedrijfsparty of een vrijgezellenfeest? Met de grappige mascottes van Mickey Mouse en Minnie Mouse of een Goofy kostuum van SDC Verhuur wordt het een middag of avond om nooit meer te vergeten! Of je kinderen nu gek zijn op Disney of je speciale aandacht wilt trekken voor een nieuw product voor je bedrijf, mascottes zijn altijd populair. De wereldberoemde Disney figuren zijn bij iedereen geliefd en trekken gegarandeerd de aandacht. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, want mascotte pakken huren kan al vanaf veertig euro voor een pak en maar honderdvijf euro voor alle drie!

Polaroid 300 camera huren op uw bruiloft

Mickey & Minnie

  • Looppak Mickey en/of Minnie
  • Hoofden, Broek /Jurk
  • Schoenen, Handschoenen
  • Maat: L

€44,- ja gratis bezorging​

Polaroid Snap camera huren op uw bruiloft

Goofy Mascotte

  • Looppak Goofy
  • Hoofd, Broekpak
  • Schoenen, Handschoenen
  • Maat: L

€44,- ja gratis bezorging​

Een mascotte pak huren voor een kinderfeestje

Organiseer je binnenkort een kinderfeestje? Met het huren van een Mickey en Minnie of Goofy mascotte pak laat je voor een klein bedrag kinderdromen uitkomen. Niet alleen de jarige Job of Jet zal verrast zijn door deze bijzondere figuren, ook alle andere feestgangers zullen thuis komen met mooie verhalen. Kruip je tijdens het feestje zelf in het mascotte pak of regel je een buurman of buurvrouw, vriend of vriendin? Deze leuke Disney looppoppen zijn geschikt voor volwassenen van 1.65 tot 1.80 meter lang. De mascotte pakken van Goofy, Mickey en Minnie bestaan uit een hoofd, broek, jasje, handschoenen en overschoenen. Je kunt de pakken samen huren, maar ook gewoon alleen.

Mascottes huren voor je bedrijf

Heb je de opdracht een leuk bedrijfsfeest te organiseren en wil je graag iets bijzonders regelen? Wat is er dan verrassender dan er een Disney thema van te maken met leuke mascotte pakken van Goofy, Mickey en Minnie? Deze leuke looppoppen geven altijd een bijzondere sfeer aan een feest, ook als het voor volwassenen is georganiseerd. De meeste mensen vinden het prachtig om met een leuke Disney figuur op de foto te gaan. Ook als je op een ludieke manier flyers uit wilt delen voor je bedrijf zijn deze pakken goed inzetbaar. De meeste mensen komen in een vrolijke stemming als ze een wandelende Disney figuur zien en gaan er sneller mee in gesprek.

Mickey, Minnie en Goofy mascotte pakken huren

Wil je mascotte pakken huren van de leuke Disney figuren Mickey, Minnie of Goofy? Wij zorgen er voor dat je de pakken zonder extra kosten al een aantal dagen van tevoren ontvangt. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat het feest in duigen valt omdat de pakken net niet op tijd binnen zijn. De leuke mascotte pakken worden gratis bezorgd en met een retourlabel kun je ze eenvoudig terug zenden. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust via ons contact formulier. Wil je weten hoe anderen het huren van de mascotte pakken ervaren hebben? Bekijk dan de leukste reviews!

Andere mogelijkheden voor je feest of evenement

Natuurlijk zijn er nog meer leuke manieren om je kinderfeest of event tot een groot succes te maken. Licht en geluid bijvoorbeeld, special effects of andere feestattributen. Een videozuil huren of een polaroid camera is daarnaast een geweldige manier om fantastische herinneringen te bewaren.

Minnie mouse mascotte

31 oktober 2020

Super leuke kostuum, mijn dochtertje tog leuk kunnen verassen in deze corona tijd op haar verjaardag, en goede contact en communicatie!! Top zeer tevreden, volgend jaar weet ik waar ik moet zijn 👍🏽

Latife Gulduran

Goede tijdige levering

21 juli 2024

Mickey Mouse pak gehuurd. Zat goed verpakt en netjes in een grote doos. Werd al een week eerder geleverd. Was dus zeker op tijd! Retour ticket zat al in de doos, dus daar hoefde ik ook niet meer voor te zorgen. Hadden hem ook nog voor de zekerheid per mail gestuurd!

Ik beveel dit bedrijf aan om een pak te huren. Niet te duur.

Reageren snel op mails.

Renée Doyen

 

 

 

Service en communicatie.

16 juli 2024

Prima service en fijne persoonlijke communicatie!!!

Pim

makkelijk betalen
Betalingsmogelijkheden SDC Verhuur

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!