ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Algemene voorwaarden


Product huren of informatie aanvragen

Een product huren bij SDC-Verhuur is erg eenvoudig. U vult het formulier in dat bij het te huren product staat.
Indien u extra vragen heeft of extra feestartikelen bij wilt bestellen dan zien wij dit graag in het veld “Aanvullende info of vraag” verschijnen.
Hierna krijgt u altijd snel een bevestiging van uw bestelling of een reactie op uw vraag. (ook in het weekend)

Transport

Wij zorgen dat uw bestelling altijd een aantal dagen voor uw evenement bij u bezorgd wordt. U ontvangt altijd een Track en Trace code op moment dat wij alles aan u hebben verzonden. De genoemde huurpijzen zijn per dag (door de weeks) of per weekend. U betaalt voor de dag(en) dat u het product nodig heeft en dus gebruikt. Dagen van transport (heen en terug) tellen dus niet mee. Retourneren van het gehuurde product kan eenvoudig middels een gefrankeerd retourlabel (optioneel bij ons mee te bestellen). U kunt met het retourlabel zonder extra kosten het product de eerst volgende werkdag na gebruik via POSTNL aan ons retourneren. Indien u een retourlabel via ons besteld, wordt dit met uw bestelling meegeleverd.  Retourneren van een gehuurd product dient altijd in dezelfde verpakking inclusief het bijbehorende verpakkingsmateriaal te gebeuren. Wilt u een product langer dan 1 dag huren dan kunt u dit via het formulier aangeven. Elk product ontvangt u altijd met uitgebreide handleiding (tevens digitaal te vinden op onze website)

Borg

Wij hanteren verschillende borgkosten afhankelijk van het gehuurde product.  Indien het gehuurde product tijdens gebruik defect retour komt, wordt het door ons gecontroleerd en krijgt u een schade rapport inclusief foto’s.  Dit kunt u eventueel bij uw verzekering indienen (eventueel te verhalen). De kosten worden minus de borg aan u doorbelast. Bij ontvangst van de het gehuurde product dient u dit altijd te controleren op compleetheid, schade en werking. Mocht er iets missen of onverhoopt niet functioneren dan vernemen wij dit altijd zo snel mogelijk na ontvangst. Meestal kunnen wij u dan snel verder helpen.Wanneer defecten of ontbrekende items niet bij ons gemeld worden komen die voor eigen rekening.

Hoogte Borg

Ballonnenpomp,
Led Krant, Megafoon
25,00 Euro
Camera’s, Rook-, bellenblaasmachine,
Bingomolen, Mascottes
50,00 Euro
Geluidsinstallatie
75,00 Euro
Discolampen, Karaokesets,
Movinghead, Konfettikanon
100,00 Euro
Videozuilen
200,00 Euro

 

Betaling


Particulier
Indien u niet bedrijfsmatig wilt huren dient u de kosten en de borg per bank vooraf aan ons over te maken. De borg wordt na ontvangst van het gehuurde product door ons binnen maximaal 5 werkdagen aan u teruggestort.

Bedrijfsmatig
Indien u bedrijfsmatig wilt huren is het mogelijk om een factuur te versturen, zodat u achteraf kunt betalen.

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!