Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

XXL BIBBERSPIRAAL HUREN

bibberspiraal XXL huren voor verjaardag of evenement

Huurprijs 30,- 

ja  Gratis bezorging 10km rondom Almelo
ja  
Paar dagen eerder geleverd
ja  
Opgehaald door SDC-Verhuur
ja  
7 dagen per week bereikbaar
ja  Whatsapp: 085-3033594

reviews lees reviews

XXL bibberspiraal huren

Een XXL bibberspiraal huren is een geweldige manier om een evenement of feest nog gezelliger te maken. Deze leuke attractie, die ook wel een zenuwspiraal wordt genoemd, is een bekend spel waarbij spelers een metalen lus langs een spiraalvormige baan moeten manoeuvreren, zonder de randen van de baan te raken. Raakt u de spiraal wel aan, dan hoort u een zoemer en worden er extra seconden bij uw score opgeteld, die direct zichtbaar zijn op het bijgeleverde LED display. Dit is een uitdagend en vermakelijk spel dat geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen en kan dan ook op ieder niveau gespeeld worden. Het spel kan bovendien zowel binnen als buiten worden gebruikt, natuurlijk wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Wilt u het spel buiten gebruiken, zorg dan voor voldoende ruimte en een vlakke ondergrond.

 

Het grote zenuwspiraal spel voor iedereen

Een XXL bibberspiraal machine is een grotere versie van het klassieke bibber spiraal spel, waardoor het een opvallende attractie is op ieder evenement. De machine bestaat uit een vrijstaande constructie met een spiraalvormige baan van enkele meters lang. Spelers gebruiken een houten stokje om de metalen lus langs de baan te leiden, zonder de baan te raken. Omdat de machine wordt geleverd met een scorebord, kunnen spelers hun prestaties bijhouden en kunt u een competitief element aan het spel toevoegen. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere machines tegelijk te huren. Zo kunt u op een andere manier een competitief element toevoegen aan uw feest of evenement. Een echt toernooi tussen spelers of teams maak een feest tenslotte  altijd extra gezellig!

 

Huur een XXL bibberspiraal voor uw evenement of feest

Het huren van een XXL bibberspiraal machine is een geweldige manier om uw evenement of feest te voorzien van een interactieve en leuke activiteit. De machine is geschikt voor verschillende soorten evenementen, zoals bedrijfsfeesten, buurtfeesten, beurzen, festivals en kinderfeestjes. Dit leuke zenuwspiraal spel kan ook worden gebruikt als onderdeel van een teambuilding activiteit of als entertainment tijdens een schoolfeest. U kunt een tafel bibber spiraal spel ook inzetten als onderdeel van een grotere attractie of activiteit. U kunt dan ook meerdere spellen of attracties bij ons huren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een gokkast, een quiz spel, een rad van fortuin, een professionele bingo machine of een XXL bingomolen. Wilt u het extra gezellig maken? Denk dan ook eens aan licht en geluid en special effects voor uw feest of evenement!

 

Uw tafel bibber spiraal wordt geleverd op locatie

Bij het huren van een XXL bibberspiraal spel wordt de machine op locatie geleverd, eenvoudig verpakt in een grote koffer. De machine is eenvoudig te bedienen en kan door een volwassene worden begeleid tijdens het gebruik. Na afloop van het evenement kunt u het spel weer naar ons retourneren met de handige bijgeleverde retourlabels. Het voordeel van het huren van een XXL bibberspiraal spel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opslaan of onderhouden van de machine, wat u bij aankoop wel zou hebben. Kortom, het huren van een tafel bibber spiraal machine is niet alleen slim, maar biedt ook een leuke, uitdagende en interactieve activiteit die uw evenement of feest zeker zal opvrolijken. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over deze leuke machine.

Bestellen of Extra Informatie

Huurdatum kosteloos te verzetten!!

  Direct bestellenExtra informatie

  Bibberspiraal XXL

  Bezorging en retour?

  Datum evenement (levering enkele dagen vooraf)

  Uw naam

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Adres


  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Vragen of opmerkingen?

  met de algemene voorwaarden

  Bezorging
  Gratis bezorging, enkele dagen voor huurdatum.
  Track & Trace code volgt na verzending

  Retourzending
  Retouretiket wordt meegeleverd
  Volgende werkdag gebruik retour sturen via Post-NL punt.

  Voorraad
  Meeste producten zijn altijd op voorraad.
  Mocht dit helaas niet zo zijn dan ontvangt direct een reactie

  Facturatie + betaling
  Prijzen inclusief BTW, betaling voor levering
  Achteraf betalen op factuur alleen bedrijfsmatig (kvk)

  Informatie
  Extra vragen, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.
  U ontvangt altijd een snelle reactie!

  Aanvullende informatie
  Zie ook: Algemene voorwaarden

  makkelijk betalen
  Betalingsmogelijkheden SDC Verhuur

  Polaroid camera of videozuil huren

  Aanmelden nieuwsbrief?

  Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

  Schrijf u in en ontvang 
  5,00 korting op uw volgende bestelling!

  Bedankt!