Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Quiz spel huren

loterijballen huren SDC-Verhuur Bedrijfsfeest Online Evenent

Huurprijs 85,-  per dag

Voorraad!

 

ja  Gratis bezorging in héél Nederland
ja  
Paar dagen eerder geleverd
ja  
Transportdagen tellen niet mee!
ja  
Eenvoudig retour sturen
ja  Whatsapp: 085-3033594
reviews lees reviews

Quiz spel huren

Een quiz spel huren is een geweldige manier om een gezellig feest op te vrolijken. Maar ook voor voor vele andere gelegenheden is dit quiz spel een geweldig systeem. Wilt u op uw school een ludieke interactieve game organiseren? Zoekt u een bijzondere vorm van entertainment tijdens een zakelijke bijeenkomst, een beurs, presentatie of een personeelsfeest? Met dit spel trekt u direct de aandacht en maakt u het samenkomen tot een spannend moment. Ook verenigingen en musea zetten dit spel regelmatig in om hun leden en bezoekers te entertainen. En uiteraard ook veel particulieren gebruiken dit spel om een geweldig familiefeest, bruiloftsfeest of een ander bijzonder moment om te toveren tot een memorabele avond of dag. Wilt u een leuke avond of middag verzorgen voor een bijzonder feest? Dan is dit quiz spel echt een must!


Compleet quiz systeem voor maximaal vijf spelers

U kent dit leuke en gezellige quiz systeem vast wel van verschillende programma’s op televisie. Twee of meerdere deelnemers moeten zo snel mogelijk het juiste antwoord geven op een vraag. De deelnemers die als eerste een druk op de knop geeft mag het antwoord geven. De spanning stijgt,  de vraag wordt gesteld, en is de kandidaat niet snel genoeg met drukken, dan gaat de beurt aan hem of haar voorbij. Een geweldige manier om deelnemers bij de les te houden, maar ook voor het publiek is dit een leuke manier om een quiz mee te maken. Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid en wilt u graag een onvergetelijk moment organiseren? Stelt u zich dan eens voor hoe de dag of avond zou verlopen met dit geweldige quiz systeem. Uw gasten zullen deze bijzondere momenten zeker niet snel vergeten!

 

Hoe werkt dit quiz spel?

Wilt u dit quiz spel huren, dan wilt u natuurlijk wel van tevoren weten wat u er precies mee kunt doen en hoe u het kunt gebruiken. Wij leggen het dan ook graag aan u uit. Dit quiz systeem bestaat uit een paneel voor de gamemaster, vijf drukknoppen en vijf meter kabel tussen iedere buzzer. Met deze kabels kunnen de spelers indien nodig voldoende afstand van elkaar houden. Heeft u minder dan vijf spelers tijdens de quiz? Dat is geen probleem, want het systeem herkent geheel automatische hoeveel spelers er mee spelen. Het quiz spel bevat voor iedere speler een lichtgevende drukknop. Heeft de speler gedrukt dan blijft de lamp branden, dan heeft deze als eerste gedrukt. Blijft de lamp uit, dan heeft de speler niet of te laat gedrukt. De snelst knipperende lamp betekent het snelst gedrukt.


Quizvragen en antwoorden voor de gamemaster

Als u dit quiz spel huren wilt heeft u natuurlijk vragen nodig die aan de deelnemers van het spel gevraagd kunnen worden. Uiteraard zijn dan ook de juiste bijpassende antwoorden van groot belang. Heeft u al precies een idee welke vragen u aan de deelnemers wilt gaan stellen als u dit quiz spel gaat huren? Dan zal het ongetwijfeld een geheel op het evenement aangepaste quiz zijn. Houdt u een gezellig feestje en vindt u het lastig om leuke of moeilijke vragen te bedenken en de juiste antwoorden daarbij te vinden? Dan kunt u bij ons een leuke set met een aantal vragen en antwoorden kaartjes bestellen. Wij hebben een standaard set van 55 kaartjes met in totaal 330 vragen. De vragen zijn geschikt voor personen vanaf twaalf jaar. De vragen zijn ingedeeld in zes categorieën. Dat wordt een gezellig feest!


Andere leuke mogelijkheden voor een feest

Wilt u een quiz spel huren voor een bijzonder feest? Dan vindt u het wellicht ook leuk om te kijken naar andere mogelijkheden om uw feest memorabel te maken. Kijk daarom ook eens naar de vele leuke mogelijkheden op het gebied van Special effects, Licht en geluid, Mascottes en andere Feestattributen. Ook onze videozuilen en polaroid camera’s zijn een geweldige aanwinst voor een gezellig feest.


Wilt u meer weten?

Heeft u nog vragen over dit leuke quiz spel of onze andere producten of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via Whatsapp of Chatten via de knop rechts onder in uw beeldscherm. Natuurlijk kunt u ons ook altijd een mail sturen via onze contact pagina.

Bestellen of Extra Informatie

Huurdatum kosteloos te verzetten!!

  Direct bestellenExtra informatie

  Quiz-systeem

  Vragen (kaartjes)(makkelijk meebestellen)

  Pakket retour?

  Datum evenement (levering enkele dagen vooraf)

  Uw naam

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Adres

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Aanvullende info of vraag

  met de algemene voorwaarden

  Bezorging
  Gratis bezorging, enkele dagen voor huurdatum.
  Track & Trace code volgt na verzending

  Retourzending
  Retouretiket wordt meegeleverd
  Volgende werkdag gebruik retour sturen via Post-NL punt.

  Voorraad
  Meeste producten zijn altijd op voorraad.
  Mocht dit helaas niet zo zijn dan ontvangt direct een reactie

  Facturatie + betaling
  Prijzen inclusief BTW, betaling voor levering
  Achteraf betalen op factuur alleen bedrijfsmatig (kvk)

  Informatie
  Extra vragen, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.
  U ontvangt altijd een snelle reactie!

  Aanvullende informatie
  Zie ook: Algemene voorwaarden

  makkelijk betalen
  Betalingsmogelijkheden SDC Verhuur

  Polaroid camera of videozuil huren

  Aanmelden nieuwsbrief?

  Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

  Schrijf u in en ontvang 
  5,00 korting op uw volgende bestelling!

  Bedankt!