Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Silent Disco huren

silent disco huren

Huurprijs 35,-  per dag

Voorraad!

 

ja  Gratis bezorging in héél Nederland
ja  
Paar dagen eerder geleverd
ja  
Transportdagen tellen niet mee!
ja  
Eenvoudig retour sturen
ja  Whatsapp: 085-3033594
reviews lees reviews

Waarom een Silent Disco huren?

Wil je een Silent Disco huren voor een feestje of evenement? Een geweldig idee! Stel je een dansvloer voor die bruist van energie en waarbij iedereen op muziek lijkt te bewegen, hoewel je als buitenstaander geen muziek hoort. Dat is de essentie van een silent disco – een dansfeest waarbij muziek wordt uitgezonden via koptelefoons in plaats van luidsprekers. Iedere deelnemer gaat op in de muziek die hij hoort via een koptelefoon en danst alsof er geen morgen is. Waar de  feestgangers een explosie horen van beats, melodieën en bas, heerst er in de omgeving een aangename rust. Ideaal voor de feestgangers, maar ook voor de mensen daaromheen. Met een silent disco event creëer je een feestervaring als geen ander, waar iedereen kan genieten op zijn of haar eigen manier.

Organiseer je eigen silent disco

Een silent disco huren met koptelefoons is een fantastische manier om een uniek en gedenkwaardig evenement te organiseren. Met persoonlijke muziekkeuzes, minder geluidsoverlast en een unieke ervaring wordt je feest ongetwijfeld een hit. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Start dan nu met het organiseren van een silent disco feest! Kies je pakket, afhankelijk van het aantal gasten en jouw behoeften. De koptelefoons worden rechtstreeks aan jou of de feestlocatie geleverd. Sluit daar de zender aan op je muziekbron, zet de koptelefoons aan en je bent klaar om te feesten. Is het feest afgelopen? Dan stuur je de koptelefoons eenvoudig terug via een van te voren te bestellen retour etiket (zie de bestelopties).

De voordelen van het huren van silent disco

 • Een unieke ervaring: dit is een feest dat gasten niet snel zullen vergeten. Nieuw, anders en natuurlijk hartstikke cool! 
 • Flexibel in muziek: Kun je niet kiezen tussen een DJ die 80’s hits draait of moderne techno? Geen probleem! Met meerdere zenders op de koptelefoons kiest iedereen zijn eigen groove.
 • Geen geluidsoverlast: door een silent disco te huren kun je tot in de vroege uurtjes doorfeesten zonder je omgeving wakker te houden. Perfect voor feestjes in de buitenlucht of in een omgeving met vele buren.
 • Iedereen kiest zelf: met een silent disco heeft iedereen controle over zijn eigen volume. Nooit meer ergernis over te luide of juist te zachte muziek, maar comfortabel genieten van je eigen geluidsniveau.

Tips voor een succesvol silent disco feest

Ga je een silent disco huren? Dan wil je natuurlijk wel dat het een geweldig feest wordt. Daarom geven wij je graag wat handige tips. Om je gasten zoveel mogelijk te vermaken kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mix van muziekgenres op verschillende kanalen. Door meerdere zenders te bestellen kun je je gasten zelf laten kiezen naar welke muziek ze het liefst luisteren en stel je iedereen tevreden. Wil je extra sfeer brengen op de dansvloer? Dan zijn special effects zoals een confetti kanon, rookkanon of bellenblaas machine een welkome aanwinst. Ook lichteffecten zoals discolampen, lasers of blacklight zijn fantastisch om de sfeer te verhogen. Vergeet als laatste niet om je gasten te instrueren: niet iedereen weet hoe silent disco werkt. Uiteraard leveren wij een duidelijke gebruiksaanwijzing mee.


Andere mogelijkheden voor je feest of event

Ga je een silent disco huren en wil je een nog groter succes maken van je feest of event? Bekijk dan ook onze mogelijkheden voor het huren van Polaroid camera’s, een Videozuil met photobooth of kies uit onze leuke feestartikelen.


Ben je klaar om jouw feest onvergetelijk te maken?

Of je nu vragen hebt, meer informatie nodig hebt of direct wilt beginnen met het plannen van jouw silent disco ervaring, wij staan klaar om je te helpen. Neem nu contact met ons op of bestel direct op deze pagina en zet de eerste stap naar een feest waar nog jaren over gepraat zal worden!

Bestellen of Extra Informatie

Huurdatum kosteloos te verzetten!!

  Direct bestellenExtra informatie

  Aantal Hoofdtelefoons

  Extra Zenders (meerdere, playlistst afspelen)

  Glowsticks (Voor nog meer disco!!)

  Pakket retour?

  Datum evenement (levering enkele dagen vooraf)

  Uw naam

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Adres

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Vragen of opmerkingen?

  met de algemene voorwaarden

  Bezorging
  Gratis bezorging, enkele dagen voor huurdatum.
  Track & Trace code volgt na verzending

  Retourzending
  Retouretiket wordt meegeleverd
  Volgende werkdag na gebruik retour sturen via Post-NL punt.

  Facturatie + betaling
  Prijzen inclusief BTW, betaling voor levering
  Achteraf betalen op factuur alleen bedrijfsmatig (kvk)

  Informatie
  Extra vragen, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.
  U ontvangt altijd een snelle reactie!

  Aanvullende informatie
  Zie ook: Algemene voorwaarden

  makkelijk betalen
  Betalingsmogelijkheden SDC Verhuur

  Polaroid camera of videozuil huren

  Aanmelden nieuwsbrief?

  Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

  Schrijf u in en ontvang 
  5,00 korting op uw volgende bestelling!

  Bedankt!