Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Welkom bij SDC-Verhuur

SDC-Verhuur & Entertainment bestaat sinds 2010. Iedereen kan bij ons terecht voor het huren van verschillende soorten apparatuur om uw huwelijk, feest of evenement op originele wijze vast te leggen voor een blijvende herinnering.

Ontstaan SDC-Verhuur?
In 2010 zijn we klein begonnen in Almelo met de verhuur van opblaasbare jacuzzi’s. We merkten al snel dat dit een succes was, omdat klanten uit geheel Nederland ons wisten te vinden. Langzaamaan zijn we overgestapt op de verhuur van de bekende Polaroid direct-klaar camera’s. Al snel hebben we ons assortiment uitgebreid naar meerdere soorten en grotere aantallen. In 2014 hebben we de videozuil, de bekende wenspaal, aan ons assortiment toegevoegd. Zo breiden we steeds verder uit, waardoor we onze klanten een compleet pakket kunnen bieden.

Ons team en ons doel
Ons bedrijf bestaat uit een aantal jonge collega’s die streven naar een snelle en goede bediening van onze klanten. We willen dat iedereen een blijvende en positieve herinnering aan onze producten over houdt. Vanuit onze locatie in Almelo zorgen we ervoor dat alle producten snel en goed beschermd aan onze klanten verstuurd worden.

Dus voor uw bruiloft, verjaardag, jubileum of ander evenement staan wij graag voor u klaar.

Naast de verhuur van al onze producten wordt er in 2019 ook een nieuwe lijn opgezet met leuke decoraties. Dit moet elk feest nóg completer maken!

SDC-Verhuur: voor een blijvende herinnering!Eigenaren SDC-Verhuur

Eigenaren: Sander & Marlous

 

 

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!