Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Videozuil of Photobox huren voor uw bruiloft of evenement! Inclusief Gratis transport!

Een videozuil huren op uw bruiloft of evenement is altijd een succes!
Laat uw gasten leuke, originele videoboodschappen in spreken.

Videozuil voor uw bruiloft huren

 Wilt u eean videozuil voor uw bruiloft huren of voor een andere party waar u bijzondere herinneringen aan wilt bewaren? Een goed idee! Met het huren van een videozuil heeft u na uw feest een geweldig digitaal gastenboek in handen. Een video opnemen is bovendien voor uw gasten een heel originele manier om een persoonlijke boodschap voor u achter te laten. Onze videozuil beschikt over een camera en een microfoon waarmee uw gasten een leuke video kunnen inspreken en opnemen. Zo heeft u voor altijd een geweldige herinnering in handen met alle felicitaties of leuke spontane boodschappen van die avond of dag. U ontvangt alle video’s in een digitaal videoboekje of op een USB. Na afloop van uw bruiloft of een ander feest kunt u die bekijken op uw televisie of computer, net wat u wilt!

videozuil huren voor bruiloft

Videozuil

  • Videozuil – Wenspaal
  • Leuke videofilmpjes van uw gasten
  • Eenvoudig in gebruik
  • filmpjes op USB of Videoboekje

€120,- ja gratis bezorging​

Videobooth 360 graden huren bij SDC-Verhuur

360 graden Videobooth

  • Digitale Videobooth
  • Leuke Video’s maken van uw gasten
  • Camera draait rond!
  • Leuke herinnering

€250,- ja gratis bezorging​

Uw eigen digitale gastenboek huren

 Wilt u een videozuil voor uw bruiloft huren, dan zorgen wij er voor dat die ruim op tijd in uw bezit is. Vaak wordt de zuil een aantal dagen voor de geplande datum geleverd, zodat u zeker weet dat u hem echt kunt plaatsen. U kunt de videozuil laten neerzetten bij de entree of in een gezellige ruimte waar mensen rustig hun boodschap kunnen inspreken. Tijdens het opnemen van de video zien uw gasten zichzelf op het videoscherm en kunnen ze inspreken wat ze willen. Zo hebben ze de ruimte om u te feliciteren, afscheid te nemen of juist tussendoor een leuke sketch op te nemen met een groot gezelschap. Alles is mogelijk, en juist dat is zo bijzonder aan een videozuil voor uw bruiloft!

De beste tips voor geweldige herinneringen

 Gaat u een videozuil voor uw bruiloft huren, zorg dan voor de ideale omstandigheden, zodat de videos zo duidelijk mogelijk worden opgenomen. Kies voor een plek waar mensen zo min mogelijk last hebben van omgevingsgeluiden. Zo is op de opgenomen video luid en duidelijk te horen wat is ingesproken. Verder is het belangrijk dat u tegenlicht voorkomt. Zet de zuil dus niet in de zon of in fel licht. Wel is het belangrijk om te zorgen voor voldoende licht op de gasten, zodat iedereen duidelijk in beeld komt. Uiteraard is het ook mogelijk om de zuil buiten te plaatsen, maar dan moet het natuurlijk wel droog zijn. Zet de videozuil dan wel in de schaduw en niet in de volle zon. Zo wordt uw video dagboek een geweldige manier om na te genieten van uw feest.

 

Huur ook een photobooth

 Vindt u het leuk om ook te kunnen beschikken over een foto-album van alle gasten op uw bruiloft of een ander geweldig feest? Dan is het huren van een photobooth ook een fantastisch idee. Met een fotozuil kunnen uw gasten een foto van zichzelf maken met een digitale camera. De zuil beschikt over een scherm waarop gasten zichzelf kunnen zien. Met een druk op de knop zetten ze zichzelf op de foto en heeft u aan het eind van het feest voor altijd een prachtig fotoboek van al uw gasten. Wilt u liever een doorlopende film van alle foto’s laten maken? Ook dat is mogelijk met het huren van een photobooth!

 

Huur een videozuil en photobooth voor uw bruiloft

 Wilt u een speciale gelegenheid nog specialer maken? Huur dan een videozuil en een photobooth voor uw huwelijksfeest. Niets is leuker dan na uw speciale dag uw digitale gastenboeken nog eens te bekijken en op die manier heerlijk na te kunnen genieten van uw speciale huwelijksfeest. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.

Videozuil

Heb een videozuil gehuurd voor mijn vaders pensioenfeest.
Goede service, communicatie en snelle levering.
Dus een echte aanrader.


Rudi van Langen

reviews
lees reviews

Beste avond blijven herbeleven!!

Via vrienden te horen gekregen hoe leuk idee het was voor een videoboodschap paal. Het was fantastisch!! De filmpjes begonnen verstaanbaar en eindigde onverstaanbaar! En dat lag niet aan de videopaal maar het alcohol percentage. We genieten met volle teugen als wij de filmpjes terug kijken. Echt een aanrader!! Levering ging perfect en het installeren en gebruiken van de paal was ook makkelijk!

 

Bruidspaar

reviews
lees reviews

Beste videozuil prijs kwaliteit verhouding van NL

Videozuil gehuurd voor bruiloft. Er zijn meerdere aanbieders voor videozuilen maar SDC verhuur heeft verreweg de beste prijs kwaliteit verhouding. Je krijgt de zuil gemakkelijk thuis gestuurd en kan deze weer terug sturen. Top!

 

Wimme

reviews
lees reviews

makkelijk betalen
Betalingsmogelijkheden SDC Verhuur

prijzen inclusief btw makkelijk betalen
Betalingsmogelijkheden SDC Verhuur

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!