Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

FujiFilm Instax Square SQ1 huren

polaroid huren fujifilm square1
Afmetingen FujiFilm Instax Square foto - Fotoformaat - Huur Polaroid camera
Fotoplakkers, fototape handig bij Polaroid foto's
Fotoprops Party
FOTO PROPS HUWELIJK SDC-Verhuur

Huurprijs 19,-  per dag

Voorraad!

 

ja  Gratis bezorging in héél Nederland
ja  
Paar dagen eerder geleverd
ja  
Transportdagen tellen niet mee!
ja  
Eenvoudig retour sturen
ja  Whatsapp: 085-3033594
reviews lees reviews

Een Polaroid Instax Square FujiFilm SQ1 camera huren? Goed idee!

Wil je een polaroid FujiFilm Instax Square SQ1 camera huren tegen een voordelige prijs? Bij SDC Verhuur is dat mogelijk, inclusief gratis bezorging in heel Nederland. Het huren van deze polaroid camera voor een bruiloftsfeest of bedrijfsevenement is een perfect idee als je foto’s wilt maken en die direct uit wilt delen. Maar ook het maken van een leuk foto album tijdens je bruiloft of een ander bijzonder feest is een geweldige optie met deze polaroid camera. De foto’s kun je voorzien van een unieke, door ons te bedrukken sticker. Vind je het leuk om bij het huren van deze camera gelijk een photobooth te bestellen, inclusief props voor de mooiste foto’s? Ook dat is mogelijk bij ons. Net zoals het huren van een mini statief, fotoplakkers en natuurlijk fotopapier. Bekijk snel de vele mogelijkheden en maak je feest tot een waar succes!


De mogelijkheden van de Polaroid FujiFilm Instax Square SQ1 camera

Met de Polaroid FujiFilm SQ1 camera maak je mooie heldere foto’s met een leuke witrand eromheen. Echte polaroid foto’s dus! Deze foto’s hebben een formaat van 8,6 x 6,2 cm. Daarmee zijn deze foto’s dus groter dan de foto’s van de Polaroid 300 en kleiner dan die van de FujiFilm Instax Wide camera. Een mooi tussenmaatje dus! De maat is inclusief witrand. de foto zelf is 6,2 x 6,2 cm. De polaroid foto’s hebben daarmee een uniek vierkant formaat. De foto’s van de FujiFilm SQ1 komen snel uit het apparaat en kleuren langzaam bij. Zo veranderen ze van een eenvoudig wit tot een unieke foto met prachtige kleuren. Uiteraard is deze camera voorzien van een flitser. Dit model is bovendien een perfecte aanvulling op onze videozuil.


Versier je polaroid foto met een unieke fotosticker

Persoonlijke fotostickers bij het huren van een FujiFilm SQ1 Polaroid camera


Ga je deze polaroid FujiFilm Instax Square SQ1 camera huren voor een feestje of een bedrijfsevenement of een feestje en wil je de foto’s direct uitdelen? Dan zijn fotostickers met eigen opdruk een geweldige manier om je aandenken nog persoonlijker te maken. Laat deze stickers full colour bij ons bedrukken en plak ze eenvoudig op de witrand van je polaroid foto. Bedank je bruiloftsgasten persoonlijk met een polaroidfoto met leuke tekst, of vermeld je bedrijfslogo en website op een polaroid foto van je bedrijfsevenement. Zo krijgt dit persoonlijke aandenken aan jouw feest of zakelijke evenement direct een extra dimensie en worden herinneringen nog beter gekoesterd. Geef ons de tekst door en wij zorgen dat je de fotostickers samen met uw camera ontvangt.


Bestel een foto album voor het direct inplakken van je foto’s

Foto album Polaroid foto's

Wil je dat de gasten van jouw bruiloft of zakelijk evenement direct hun polaroid foto’s in een album kunnen plakken en er een leuke tekst bij kunnen schrijven? Bestel dan eenvoudig bij het huren van deze camera een fotoalbum uit ons assortiment. Deze leuke fotoalbums zijn 30×30 cm en hebben een gestructureerd harde krijt-kleurige of zwarte kaft. Op deze kaft kun je zelf een leuke foto plaatsen. Onze foto albums beschikken in totaal over honderd zwarte pagina’s, met ruimte voor maar liefst vierhonderd Polaroid foto’s. De pagina’s zijn van elkaar gescheiden door tussenbladen van sjiek wit-transparant pergamijn. Voor het inplakken van de foto’s kun je tevens fotoplakkers bestellen, zodat de gasten ze zonder probleem netjes in je album kunnen bevestigen.


FujiFilm Instax Square SQ1 huren voor een bedrijfsevenement

Wil je deze FujiFilm SQ-1 camera huren voor een bedrijfsevenement zoals een bedrijfsparty, jubileumfeest of een beursstand? Een goed idee! Foto’s maken van bezoekers en die naderhand (laten) voorzien van leuke teksten is altijd een leuk promotie idee. Ook het uitdelen van foto’s met een logo en bedrijfsnaam is een sterke marketing actie, zeker als je dat doet in combinatie met een fotoframe of social media bord. Wil je tijdens het fotograferen gebruik maken van een mini statief, dan kun je dat tevens bij ons huren.


Huur een FujiFilm SQ-1 polaroid camera voor je bruiloft of trouwerij

Als je binnenkort gaat trouwen of een bruiloftsfeest organiseert, dan is het huren van deze polaroid camera een geweldig idee. Je kunt je gasten direct verrassen met een blijvende herinnering, maar de foto’s tevens digitaal vastleggen voor jezelf. Natuurlijk kun je ook één of meerdere van deze camera’s ter beschikking stellen van je gasten. Zo kunnen zij zelf de leukste foto’s maken en jou verrassen met een geweldig resultaat. Wil je special effects kunnen creëren voor de leukste foto’s? Maak dan gebruik van leuke photo booth props voor grappige foto’s van al je gasten. Wil je de foto’s graag zelf houden als je gasten er een leuke tekst op geschreven hebben? Bestel dan onze fotoplakkers om ze later in je album te kunnen plakken. Je kunt deze direct bij het huren van je camera bestellen.

Bestel Fotoprops voor de leukste foto’s

Wilt u deze camera huren voor een feestje zoals een bruiloft, verjaardag, vrijgezellenfeest of jubileum of een gezellig bedrijfsevenement? Wat is er dan leuker om daarbij een paar  Fotoprops te bestellen? Met een gekke baard of snor, een paar vrolijke rode lippen of een grappige bril, hoed of kroontje worden de video’s lekker maf en de sfeer op uw feest hilarisch.  Zo worden de video’s nog spontaner en feestelijker! Wilt u nog meer sfeer creëren op uw feest? Bestal dan deze leuke feestartikelen en maak de beste herinneringen. U kunt deze items voor een klein bedrag bijbestellen in het bestelmenu op deze pagina.

Fotoprops meetellen bij het huren van een Polaroid camera


Extra mogelijkheden voor je feest of event

Wil je een nog groter succes maken van je feest of event? Bekijk dan ook onze mogelijkheden voor een Videozuil met photobooth, Licht en Geluid, Special Effects en onze FeestartikelenWil je meer polaroid camera’s bekijken? Ga dan weer terug naar ons polaroid camera overzicht


Goed om te weten

 Snelle en eenvoudige camera
 86 x 72mm (met witrand) de foto zelf wordt 62 x 62mm
ja Heldere films
 Voorzien van flitser
ja Met uitschuifbare lens

 Bevestiging voor statief
jaCamera wordt paar dagen eerder geleverd

Bestellen of Extra Informatie

Huurdatum kosteloos te verzetten!!

  Direct bestellenExtra informatie

  Aantal Camera's

  Fotopapier

  Persoonlijke stickers (tekst of logo op witrand)

  Fotoalbum (100 Pagina's, geschikt voor 400 foto's)

  Watervaste marker (schrijf tekst op de witrand!)

  Fotoplakkers (advies: 4 plakkers per foto)

  Fotoprops (Maak je feest compleet)

  Pakket retour?

  Datum evenement (levering enkele dagen vooraf)

  Uw naam

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Adres


  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Vragen of opmerkingen?

  met de algemene voorwaarden

  Bezorging
  Gratis bezorging, enkele dagen voor huurdatum.
  Track & Trace code volgt na verzending

  Retourzending
  Retouretiket wordt meegeleverd
  Volgende werkdag na gebruik retour sturen via Post-NL punt.

  Facturatie + betaling
  Prijzen inclusief BTW, betaling voor levering
  Achteraf betalen op factuur alleen bedrijfsmatig (kvk)

  Informatie
  Extra vragen, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.
  U ontvangt altijd een snelle reactie!

  Aanvullende informatie
  Zie ook: Algemene voorwaarden

  makkelijk betalen
  Betalingsmogelijkheden SDC Verhuur

  Polaroid camera of videozuil huren

  Aanmelden nieuwsbrief?

  Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

  Schrijf u in en ontvang 
  5,00 korting op uw volgende bestelling!

  Bedankt!