Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

FujiFilm Instax Wide Printer

Polaroid Printer huren SDC-Verhuur
Polaroid printer papier bij vullen
Afmetingen-FujiFilm-Instax-Wide-camerajpg
Fotoplakkers Polaroid camera fotoboek

Huurprijs 24,-  per dag

Voorraad!

 

ja  Gratis bezorging in héél Nederland
ja  
Paar dagen eerder geleverd
ja  
Transportdagen tellen niet mee!
ja  
Eenvoudig retour sturen
ja  Whatsapp: 085-3033594
reviews lees reviews

Polaroid FujiFilm Instax Wide Printer

Een polaroid FujiFilm Instax Wide Printer huren is een geweldige aanwinst voor een evenement, bruiloftsfeest of een bedrijfsparty. Je kunt er namelijk de leukste polaroid foto’s mee printen van foto’s die je maakt met je smartphone. Omdat je de foto’s maakt met je mobiel betekent dat dat je helemaal zelf kunt kiezen welke foto’s je afdrukt en welke niet. Tenslotte bepaal je zelf welke foto’s leuk genoeg zijn om te printen. Zo heb je altijd de mooiste foto’s waar iedereen leuk op staat. En dat op het grootste polaroid formaat en in een uitstekende printkwaliteit! Deze leuke polaroid printer heeft een capaciteit van 100 films op een volle batterij. De batterij van deze printer kun je heel eenvoudig en snel opladen met de bijgeleverde USB-kabel. Zo heb je er de hele avond of dag plezier van! Uiteraard kun je net zoveel printers bestellen als je zelf wilt.


Foto’s bewerken met de Instax Link Wide app

Wil je de foto’s die je met je smartphone hebt gemaakt printen met je gehuurde polaroid FujiFilm Instax Wide Printer? Dan kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo zijn er naast de standaard instelling ook een rich mode en een natural mode voor foto’s met de meest levendige kleuren. En wist je dat je met een gratis bijbehorende app je foto’s tevens eenvoudig kunt bewerken? Zo kun je bijvoorbeeld stickers toevoegen en filters, of templates bewerken voor een uniek eindresultaat. Behalve deze mogelijkheid tot het bewerken van je foto’s kun je bovendien een bericht aan de polaroid foto toevoegen door middel van een QR-code. Dat kan een link zijn naar een specifieke website, een ingesproken bericht of een geschreven bericht dat verborgen is. Een geweldige verrassing voor de ontvanger van je foto!


Direct printen van je eigen smartphone foto’s

Heb je tijdens een evenement, bruiloft of andere leuke gelegenheid foto’s gemaakt met je smartphone en deel je die het liefst gelijk uit? Met deze leuke polaroid FujiFilm Instax Wide Printer verras je  iedereen! De printer gebruikt fotopapier met een grootte van 8,6 bij 11 cm en heeft een witrand, zoals een echte polaroid foto. De afdrukkwaliteit is erg hoog, dus succes is gegarandeerd. Met een bluetooth verbinding maak je eenvoudig contact met de printer. Via de app kun je de foto’s bewerken. Dit is een ideaal apparaat voor de gasten van je bruiloftsfeest, want elke bezoeker kan de foto’s van zijn of haar smartphone uitprinten. Zo heb je altijd de leukste foto’s van iedereen! Ook voor een zakelijk evenement is het huren van deze printer een geweldig idee. Op een beurs bijvoorbeeld, waarbij je foto’s maakt van de bezoekers bij jouw stand.


Fotopapier, stickers en plakkers

 Ga je bij ons een polaroid FujiFilm Instax Wide Printer huren, dan kun je uiteraard ook fotopapier bestellen voor de leukste foto’s. De aantallen gaan vanaf 40 foto’s, maar je kunt natuurlijk veel meer bestellen. Bekijk snel de mogelijkheden en voordelige prijzen in ons bestelformulier. Vind je het leuk om een tekst of logo op de witrand van de polaroid foto te plakken? Bestel dan ook je eigen unieke stickers en maak je foto’s extra opvallend! Ook als je een foto album wilt samenstellen tijdens je feest of evenement kun je een foto album bij ons bestellen, samen met fotoplakkers of plakstrips om de foto’s mee te bevestigen. Een geweldig idee als je bijvoorbeeld een bruiloftsfeest hebt en je gasten zelf jullie foto album wilt laten samenstellen!


Extra opties voor je evenement of feest

Wil je de gasten op je evenement of feest ook verrassen met andere leuke items? Wij bieden de leukste mogelijkheden om je feest of evenement tot een geweldig succes te maken. Een videozuil bijvoorbeeld met photobooth, een mini statief met photobooth props of diverse leuke Licht en Geluid opties, Special Effects of Feestartikelen. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We adviseren je graag om jouw feest of evenement tot een daverend succes te maken!

Bestellen of Extra Informatie

Huurdatum kosteloos te verzetten!!

  Direct bestellenExtra informatie

  Aantal Printers

  Fotopapier

  Persoonlijke stickers (tekst of logo op witrand)

  Fotoplakkers (advies: 4 plakkers per foto)

  Pakket retour?

  Datum evenement (levering enkele dagen vooraf)

  Uw naam

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Adres


  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Vragen of opmerkingen?

  Bezorging
  Gratis bezorging, enkele dagen voor huurdatum.
  Track & Trace code volgt na verzending

  Retourzending
  Retouretiket wordt meegeleverd
  Volgende werkdag na gebruik retour sturen via Post-NL punt.

  Facturatie + betaling
  Prijzen inclusief BTW, betaling voor levering
  Achteraf betalen op factuur alleen bedrijfsmatig (kvk)

  Informatie
  Extra vragen, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.
  U ontvangt altijd een snelle reactie!

  Aanvullende informatie
  Zie ook: Algemene voorwaarden

  makkelijk betalen
  Betalingsmogelijkheden SDC Verhuur

  Polaroid camera of videozuil huren

  Aanmelden nieuwsbrief?

  Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

  Schrijf u in en ontvang 
  5,00 korting op uw volgende bestelling!

  Bedankt!