Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Laser huren

 
Laser RGB huren SDC-verhuur

Huurprijs 28,-

ja  Gratis bezorging in héél Nederland
ja  
Paar dagen eerder geleverd
ja  
Transportdagen tellen niet mee!
ja  
Eenvoudig retour sturen
ja  Whatsapp: 085-3033594
reviews lees reviews

Laser huren voor een feest of evenement

Wilt u een laser huren voor een feest of evenement? Een geweldig idee, want wat is er leuker dan dansen op gezellige muziek en tegelijkertijd genieten van een lasershow? Dit laser apparaat van SCD Verhuur is zeer eenvoudig te bedienen en veel veiliger dan een gemiddelde laser die u kunt huren tegen een veel hogere prijs. Deze EL-30RGB wordt vaak gebruikt door DJ’s on tour en ook in gezellige nachtclubs wordt hij ingezet om de sfeer te verhogen. Wilt u ook op een professionele manier een feest organiseren? Dan is het huren van deze laser een goede oplossing. Doe uw gasten een plezier en huur deze leuke laser. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten!


De werking van het laser apparaat

U kunt dit laser apparaat op diverse manieren instellen. Zo zit er een automatische laser in het apparaat die u zowel op een normale snelheid als langzaam kunt laten reageren. Verder kunt u het laser apparaat instellen op de zogenaamde sound-to-light modus, waarmee het apparaat reageert op de muziek die klinkt tijdens uw feest, zodat er een lasershow ontstaat. Deze modus kunt u zo instellen dat hij licht reageert op muziek of juist heel sterk, wat bijzondere effecten geeft. Verder heeft het apparaat diverse kleuren opties, waarbij u kunt kiezen voor een intensiteit straling voor rood, groen, blauw of diverse andere kleuren. Als laatste bijzondere kenmerk beschikt deze laser over een knop die een strobo effect veroorzaakt. Daardoor gaat het licht snel knipperen en creëert u een bijzonder bewegingseffect in de omgeving.


De afmetingen van het laser apparaat

ja Aansluiting DMX
ja Gewicht 1,9 kg

ja Afmeting 28,5 x 24,0, 17,0
ja Totaal vermogen: 300 mW
ja Maximale scanhoek >50 graden
ja Meegeleverd: voedingskabel, handleiding, sleutel en interlock connector


Waarom huren bij SDC Verhuur

Wilt u graag dat uw laser feest een groot succes wordt? Dan is het verstandig om een laser te huren bij SDC Verhuur. U ontvangt niet alleen een uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs. Wij staan er tevens om bekend dat wij een uitstekende service verlenen om de klant optimaal te bedienen. Tevens zijn wij altijd goed bereikbaar bij vragen of calamiteiten. Gaat u een laser huren, dan is het bovendien prettig om te weten dat u deze bij ons al een aantal dagen voor het feest ontvangt. U hoeft daarvoor ook geen verzendkosten te betalen. Hierdoor weet u zeker dat uw feest door kan gaan en heeft u geen stress wegens eventuele verlate levering. Heeft u nog andere wensen voor uw feest? Onze medewerkers adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Waarom een laser huren zo leuk is

Een laser huren voor een feest of evenement betekent gegarandeerd succes. Met deze geweldige laser van SDC Verhuur beschikt u niet alleen over wit laser licht, maar ook over diverse andere kleuren om uw feest extra sfeer te geven. Bovendien kunt u deze laser zo instellen dat hij reageert op de beat van de muziek tijdens uw feest of evenement. De laser beats zijn bovendien erg goed zichtbaar en behoorlijk fel. Dat betekent een bijzondere beleving, een geweldige sfeer en een verrassing waar iedere gast van uw feest nog lang over na zal praten. Huur vandaag nog een laser voor een geweldig licht effect. Zo geeft u uw eigen spectaculaire lasershow op maat!

Geluidsinstallatie en Spiegelbol erbij huren?

Geluidsinstallatie en / of spiegelbol huren om een spectaculair feestje te vieren?  Naast onze Laser verlichting  hebben wij natuurlijk ook een goed geluidssysteem en mooie spiegelbol. Deze geluidsbox heeft maar liefst 100 Watt vermogen waarmee het geluid versterkt wordt. Daarbij leveren de 8 inch woofer en 3 inch tweeter een trillende, levensechte sound. 

spiegelbol en geluidsinstallatie huren | SDC Verhuur

De oplaadbare accu gaat liefst 75 uur mee, dit maakt het de ideale geluidsbox. Via Bluetooth kan er draadloos muziek worden gestreamd van ieder apparaat met Bluetooth. Ook kan de geluidsbox bediend worden via Bluetooth. Het heeft een AUX 1/8 inch input voor niet Bluetooth apparaten. De geluidsbox is makkelijk te verplaatsen met de twee draaghandels, wieltjes aan de onderkant en een uittrekbaar handvat.  Microfoon met kabel is inbegrepen.

Bestellen of Extra Informatie

Huurdatum kosteloos te verzetten!!

  Direct bestellenExtra informatie

  Laser apparaat (geluidgestuurd)

  Retour Laser apparaat

  Rookmachine (Nog mooier effect van de laserstralen)

  Rookvloeistof (Bestel meteen rookvloeistof)

  Retour Rookmachine

  Geluidsinstallatie

  Retour Geluidsinstallatie?

  Datum evenement (levering enkele dagen vooraf)

  Uw naam

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Adres

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Vragen of opmerkingen?

  met de algemene voorwaarden

  Bezorging
  Gratis bezorging, enkele dagen voor huurdatum.
  Track & Trace code volgt na verzending

  Retourzending
  Retouretiket wordt meegeleverd
  Volgende werkdag na gebruik retour sturen via Post-NL punt.

  Facturatie + betaling
  Prijzen inclusief BTW, betaling voor levering
  Achteraf betalen op factuur alleen bedrijfsmatig (kvk)

  Informatie
  Extra vragen, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.
  U ontvangt altijd een snelle reactie!

  Aanvullende informatie
  Zie ook: Algemene voorwaarden

  makkelijk betalen
  Betalingsmogelijkheden SDC Verhuur

  Polaroid camera of videozuil huren

  Aanmelden nieuwsbrief?

  Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

  Schrijf u in en ontvang 
  5,00 korting op uw volgende bestelling!

  Bedankt!