Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Vier speciale momenten met een videozuil wenspaal

Een videozuil wenspaal is een fantastische toevoeging aan een feest of evenement. Iedereen weet hoe krachtig herinneringen kunnen zijn wanneer ze worden vastgelegd in levendige kleuren, emoties en geluiden. Dat is precies wat onze videozuil of videogastenboek jou en je vrienden, familie of andere gasten biedt. Het opnemen van een video op een bijzonder evenement of feest is een ideale manier om kostbare momenten voor altijd vast te leggen. Wat de gelegenheid ook is, het terugkijken naar speciale momenten biedt een geweldig aandenken, waar je nog veel plezier aan zult beleven. 

Een speciale gelegenheid verdient een bijzonder aandenken

Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsfeest, een reünie, een verjaardag of zelfs een plechtige gelegenheid zoals een condoleance, een videozuil biedt de mogelijkheid op bijzondere herinneringen. Met een wenspaal op de achtergrond kunnen je gasten hun gevoelens, wensen en gedachten vastleggen. Het mooiste daaraan is, dat je na het evenement of het feest op je gemak alles terug kunt kijken en een prachtig aandenken hebt. Die speciale momenten kun je laten vastleggen op een USB-stick, maar ook in een mooi digitaal videoboekje, vol met de leukste, liefste of grappigste boodschappen van je gasten. 

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Onze videozuil is heel eenvoudig in gebruik en dat is maar goed ook, want tijdens een feest wil je je natuurlijk niet dat je gasten zich druk maken over ingewikkelde technologie. De wenspaal bevat een touchscreen dat iedere gast kan bedienen voor het opnemen van een speciale boodschap. Omdat de videozuil wenspaal er ook nog eens heel mooi uitziet zal hij direct opvallen tijdens je feest of evenement. En dat maakt dat hij al snel onderwerp van gesprek wordt. Zo wordt de plaats waar hij staat een bijzondere plek waar veel gasten zich zullen verzamelen om er gebruik van te maken. 

Verhoog het plezier met de leukste props

Wil je je feest of event nog levendiger maken? Dan is het een goed idee om photobooth props of een bijvoorbeeld een filmklapper toe te voegen aan je bestelling. Gekke snorren en brillen of andere leuke items zorgen al snel voor grappige videoberichten en maken dat de stemming er al snel goed in zit. En dat zorgt direct voor een extra lach en een hoop spontaniteit tijdens het opnemen van een videobericht. 

 

photobooth-videozuil-bruiloft-idee-als-gastenboek

Al je herinneringen goed bewaard

De videoboodschappen die worden opgenomen met de zuil zijn van een uitstekende kwaliteit, daar kun je van op aan. Het digitale videoboekje speelt je video’s automatisch af zodra je het opent en heeft een afmeting van 21×15 cm. Om je herinneringen te bekijken heb je geen extra apparatuur nodig. Zo kun je zonder een hoop gedoe heerlijk genieten van alle mooie video momenten die zijn opgenomen met de videozuil wenspaal. 

Belangrijke specificaties van de videozuil wenspaal

 • De videopaal is ongeveer 145 cm hoog en is ontworpen voor gasten van verschillende lengtes.
 • Met een gewicht van ongeveer 15 kg is hij eenvoudig te verplaatsen.
 • Levering in twee delen; montage in minder dan 5 minuten.
 • Personaliseer het beginscherm met een foto.
 • Inbegrepen handleiding voor vlotte bediening.
 • Capaciteit voor maximaal 800 video’s van ongeveer 1,5 minuut elk.
 • Video’s van HD 1080p kwaliteit.
 • Je USB of videoboekje wordt binnen 10 werkdagen geleverd.
 • De video’s worden samengevoegd tot één doorlopende film.
 • Mogelijkheid om leuke feestartikelen bij te bestellen.
 • De videopaal wordt enkele dagen voor je evenement geleverd. 
Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!