Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Polaroid camera’s huren

Polaroid camera’s huren is een leuke en unieke manier om de gasten van uw feest of evenement extra vermaak te bieden en de avond of dag te documenteren. Heeft u binnenkort een bijzondere gebeurtenis die gevierd moet worden? Dan zijn de leuke huur polaroid camera’s uit ons assortiment wellicht echt iets voor u! Polaroid camera’s staan bekend om hun direct-klaar foto’s. Om die reden bieden ze een leuke en interactieve manier om uw gasten te vermaken en herinneringen te creëren die ze mee naar huis kunnen nemen of verzamelen voor u. SDC Verhuur biedt verschillende modellen van polaroid camera’s aan, geschikt voor verschillende soorten evenementen en feesten. Of u nu een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest organiseert, wij hebben de perfecte polaroid camera voor u.

polaroid fujifilm sq1 huren bruiloft


Polaroid camera’s met fotopapier

Onze polaroid camera’s kunnen worden geleverd met een voorraad fotopapier naar keuze, zodat u altijd voldoende foto’s kunt maken gedurende uw evenement of feest. Het maken van foto’s met een polaroid camera is gemakkelijk en snel – u hoeft alleen maar op de ontspanknop te drukken en de camera doet de rest. Binnen enkele seconden komt er een direct-klaar foto uit de camera die u en uw gasten kunnen bekijken en eventueel meenemen of verzamelen. De meeste van onze Polaroid camera’s zijn ook voorzien van een flitser, waardoor u zelfs in slecht verlichte omgevingen heldere en scherpe foto’s kunt maken. Polaroid foto’s maken is dan ook een geweldige manier om spontane momenten en emoties vast te leggen op elk moment van de dag. Het zorgt er bovendien voor dat uw gasten met leuke en unieke herinneringen naar huis gaan.

 

De kosten van het huren van polaroid camera’s

 Het huren van een polaroid camera is niet alleen leuk, maar bij SDC Verhuur ook heel betaalbaar, al vanaf € 16,00 per dag! Wij bieden dan ook concurrerende prijzen en flexibele huurtermijnen, zodat u altijd een camera kunt huren voor de duur van uw evenement, of dat nu lang is of kort. Wilt u polaroid camera’s huren? Onze ervaren medewerkers kunnen u ook tips geven bij het opzetten en gebruiken van de camera, zodat u zich kunt richten op het genieten van uw evenement. Kortom, het huren van een polaroid camera is een geweldige manier om uw evenement te documenteren en onvergetelijke herinneringen te creëren. Neem contact op met SDC Verhuur om een camera te huren voor uw volgende evenement. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, want de keuze is bij ons vrij ruim. We bieden zelfs het huren van printers aan voor onze polaroid camera’s.

 

De polaroid camera’s van SDC Verhuur

Wilt u polaroid camera’s huren? Bij SDC Verhuur kunt u kiezen uit verschillende modellen, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Wij hebben een ruime selectie van camera’s, variërend van vintage modellen tot meer moderne modellen met analoge of digitale functies. Het fotopapier dat wij leveren is van hoge kwaliteit en produceert levendige kleuren en scherpe beelden. Bovendien is het papier bestand tegen verkleuring en vlekken, waardoor de foto’s er jarenlang goed uit blijven zien. Wilt u extra fotopapier bijbestellen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over te weinig foto’s tijdens uw feest of evenement. Bovendien zijn onze prijzen betaalbaar en transparant, zonder verborgen kosten of toeslagen. Genoeg reden dus om te kiezen voor SDV Verhuur!

 

Waarom een polaroid camera huren?

 Het huren van een polaroid camera is geschikt voor een breed scala aan evenementen en feesten, waaronder bruiloften, verjaardagsfeestjes, bedrijfsfeesten, festivals en meer. Het is een geweldige manier om uw gasten te vermaken en ervoor te zorgen dat ze blijvende herinneringen hebben aan uw evenement. Als u overweegt om een polaroid camera te huren voor uw evenement of feest, neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste camera voor uw evenement en om al uw vragen te beantwoorden. Ze hebben bovendien ruime ervaring in het werken met polaroid camera’s en kunnen u tips geven bij het opzetten en gebruiken ervan.

 

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!