Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Vijf tips voor een polaroid camera huren op je bruiloft

 Ga jij een digitale polaroid camera huren voor op jullie bruiloft? Een goed idee! Om daar optimaal gebruik van te maken en er ook achteraf veel plezier van te hebben geven wij je graag vijf belangrijke tips.  Zo weet je zeker dat jullie voor de juiste camera kiezen én kunnen genieten van de mooiste polaroid foto’s.

Tip 1   Digitale polaroid camera huren, analoog of een printer?

 Als je op je bruiloft foto’s wilt laten maken die je direct kunt uitdelen, ophangen of in een boek wilt plakken dan zijn er drie verschillende opties: een digitale polaroid camera huren, een analoge camera huren of een printer. Het voordeel van een digitale camera is dat je alle gemaakte foto’s achteraf allemaal op een SD kaartje aangeleverd krijgt. Met onze analoge camera’s profiteer je echter weer van een lage prijs of een extra brede polaroid foto. Kies je voor een polaroid printer, dan kun je heel handig foto’s maken met je smartphone en de allerleukste daarvan uitdraaien op een instax printer. Natuurlijk hangt het helemaal af van wat je met de foto’s wilt doen. Wil je dat gasten zelf foto’s kunnen maken, dan zul je niet zo snel kiezen voor een printer en is een aantal analoge polaroid camera’s een goed idee. Wil je de foto’s later nog een keer digitaal kunnen bekijken en gebruiken, dan is een digitale polaroid camera huren wellicht een betere optie.

Tip 2   Huur een statief voor de beste polaroid foto’s

 Ga je meerdere polaroid camera’s huren voor je bruiloft, dan zul je die waarschijnlijk uitdelen aan je gasten en hen vragen foto’s te maken gedurende de dag of avond. Huur je er echter één, dan is de kans groot dat je die wilt gebruiken om bij de entree van je feestavond een polaroid foto te maken van al jullie gasten. Als dat laatste het geval is, is het een goed idee om een statief te huren voor je camera. Die zorgt voor optimale stabiliteit en daarmee krijg je de mooiste foto’s. Beweging zorgt al snel voor een minder scherpe foto. Met een statief sluit je elke trilling in het beeld uit. Neem je een polaroid camera met een auto timer, dan is een statief natuurlijk ook ideaal.

Tip 3   Zorg voor voldoende fotopapier voor het maken van foto’s

 Als je je gasten vraagt om mooie polaroid foto’s te maken gedurende je bruiloft of je vraagt je ceremoniemeester dat voor jullie te doen, dan wil je natuurlijk niet dat het fotopapier halverwege jullie bruiloftsfeest op is. Zorg er daarom altijd voor dat je voldoende foto’s kunt maken en bestel voldoende fotopapier, in ieder geval minimaal één foto per gast of meerdere gasten die bij elkaar horen. Bij sommige camera’s kun je overigens ook je foto’s printen in kleur, zwart-wit versie of vintage uitvoering. Ideaal als afwisseling en vooral heel leuk om te zien!

Tip 4   Kies de beste compositie met een mooie achtergrond

 Wil je echt mooie polaroid foto’s maken op het moment dat jullie gasten binnenkomen? Kies dan voor een goede achtergrond zodat je een mooie compositie hebt. Bedenk goed met welke achtergrond je gasten het best tot hun recht komen. Dat kan met een rustige achtergrond zijn zodat zij zelf goed te zien zijn, zoals een witte muur, een mooi gordijn of een andere plek zonder veel afleiding. Wil je juist wat meer feestelijke foto’s, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een gezellige achtergrond met vrolijke feestattributen en props voor je gasten.

Tip 5   Bedenk goed wat je met de foto’s wilt doen

 Ga je één of meerdere polaroid camera’s huren, bedenk dan goed wat je daar mee wilt gaan doen. Vind je het leuk om alle polaroid foto’s in een gastenboek te plakken, is het de bedoeling dat de gasten de foto’s mee naar huis nemen of wil je de foto’s ophangen gedurende de feestavond zodat iedereen er nog een keer naar kan kijken? Het is van belang om dat te weten, omdat je dan kunt kiezen voor de juiste camera en foto’s. Als je de foto’s mee wilt geven is het goed als je een digitale camera kiest met een 3D kaartje, zodat je de foto’s later zelf ook nog kunt bekijken en gebruiken. Dan is het ook leuk om op de witte rand van je polaroid foto een sticker te plakken met een boodschap van jullie als bruidspaar. Wil je alle gemaakte polaroid foto’s in een gastenboek plakken, laat dan je gasten een boodschap schrijven op de witte rand en kies voor foto’s met een plakkende achterkant.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over onze polaroid camera’s en hun vele mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag een succes te maken van je gehuurde polaroid camera. Wil je echt een groot feest maken van je bruiloft, bekijk dan ook eens onze mogelijkheden voor videozuilen, special effects en licht en geluid.

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!