Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Polaroid camera huren een echte belevenis.


Heb je een bruiloft, verjaardag of een ander leuk feestje en wil je de leuke momenten voor eeuwig vastleggen?  Wat is er dan leuker om een Polaroid camera te huren.

Polaroid camera huren bruiloft

Je kunt natuurlijk zeggen waarom? We hebben toch allemaal een telefoon met super-goede camera?  Ja dat klopt maar door al die 1000den foto’s te maken per jaar, wordt het onoverzichtelijk en niet speciaal. Je weet ook niet meer wat je eventueel zou willen afdrukken.

Met het huren van een Polaroid op een bruiloft of verjaardag moet je nadenken en beslissen waarvan je een foto gaat maken, want die komt dan ook meteen uit de Polaroid rollen.  Als je de foto hebt gemaakt is het wel even spannend. De foto komt namelijk compleet wit uit de camera en gaat dan langzaam bijkleuren. De Polaroid foto komt dan langzaam tot leven en je kunt zien hoe leuk jezelf of iemand anders op de foto staat.

Dus een Polaroid huren is dus echt een feestje!!! 

De foto die je gemaakt hebt op bijvoorbeeld een bruiloft kun je meegeven aan je gasten of zelf behouden. Vaak worden ze opgeplakt in een foto album en kun je ze altijd weer terugzien. Wat ook mooi is aan de Polaroid foto’s is dat ze 2 witranden hebben. 1 grotere witrand die aan de onderzijde zit en een smallere aan de bovenzijde. Op de grotere witrand kun je ook nog een leuke tekst of datum zetten, zodat je weet wanneer jullie leuke moment was.  Als laatste leuke weetje is dat de Polaroid foto’s altijd een vintage look hebben. Dus een wat oudere uitstraling.

Al met al is het huren van een Polaroid altijd een leuke ervaring.

Bestellen of meer advies?

Wil je bestellen of meer informatie vul dan het dit formulier op onze pagina in. Wil je persoonlijk advies wat voor jullie de beste keuze is dan nemen wij graag telefonisch of per mail contact met je op. Op onze instagram pagina kom je ook vaak leuke ideeën tegen

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!