Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Nieuwe middelen voor burgerparticipatie

Sinds de komst van COVID19 worstelen veel gemeentes met het organiseren en uitvoeren van participatiesessies. Of het nu gaat om een omgevingsvisie, de RES, algemene burgerparticipatie of een ander doel, vaak vallen sessies uit omdat ze praktisch gezien onmogelijk zijn geworden. Het opzetten van digitale alternatieven is dan natuurlijk een mogelijkheid, maar wij bieden een veel beter alternatief om uw participatie sessies toch door te laten gaan. 

Huur een videozuil 

 Heeft u wel eens gedacht aan het inzetten van een videozuil? De laatste tijd zetten steeds meer gemeentes een videozuil in voor hun participatiesessies. Ook uw gemeente kan hiervan direct profiteren. Met een gehuurde videozuil kunt u korte filmpjes opnemen, waarbij inwoners van uw gemeente aan kunnen geven wat hen precies bezig houdt bij het specifieke onderwerp waarvoor u participatie heeft ingezet.

Een praktisch voorbeeld

 Kort geleden plaatsten wij een videozuil op een middelbare school in Ooststellingwerf. De school heeft op basis van informatie die zij van de gemeente ontving een paar lessen voorbereid over de Omgevingswet en de omgevingsvisie. Daarmee werden leerlingen voorbereid op het geven van een pitch, die ze via de videozuil in konden spreken. De videozuil stond de hele dag op school, zodat leerlingen alle tijd kregen hun pitch op te nemen. De school en de leerlingen zijn erg enthousiast over deze manier van informatie delen. Het is ook echt een middel van deze tijd, iets wat jongeren zeker aanspreekt. 

Het huren van een videozuil 

 Natuurlijk kunt ook u een videozuil inzetten voor meerdere soorten participatie, op diverse plekken in uw gemeente. Dat gaat vrij eenvoudig. Als u bij ons een videozuil bestelt zorgen wij er voor dat hij op de plaats van bestemming wordt geïnstalleerd en klaargemaakt voor opnames. Na afloop van de participatiesessie stuurt u de zuil weer retour. Daarna bepalen we samen met u hoe u de opgenomen video’s aangeleverd krijgt. Dat kan bijvoorbeeld via en videoboekje of op een USB-stick, al naar gelang uw wensen. 

Videozuil wenspaal SDC-Verhuur Gratis Transport heel Nederland

Wilt u meer weten? 

 Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze unieke manier van het organiseren van participatiesessies? Ga dan naar onze website en bekijk alle informatie over videozuil verhuur

Onze videozuil heeft een eenvoudige bediening en wordt ready-to-go geleverd. De kosten zijn laag, de beelden ontvangt u al binnen vijf of tien werkdagen! Heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij vertellen u graag hoe u de videozuil het best kunt benutten voor al uw participatiesessies. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 085 – 30 33 594. 

 

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!