Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Polaroid huren in 2022


Polaroid op uw bruiloft of evenement

Het lijkt er weer op dat Nederland weer beetje bij beetje gaat leven en we voorzichtig bezig gaan met het plannen van feestjes. Want dat schijnt toch dit jaar te gaan lukken.
Gezellig met vrienden en familie weer bij elkaar om een mooi feestje te bouwen of eindelijk de uitgestelde bruiloft te gaan vieren. SDC-Verhuur heeft veel leuke producten om je feest nog mooier te maken. Je kunt bij ons al jaar en dag terecht voor het huren van verschillende soorten Polaroid camera’s en Polaroid Printers. Voor elke gelegenheid hebben wij een passend model. Mooie herinneringen maken door het maken van Polaroid foto’s van je gasten of bij een opening of bedrijf evenement. Wij blijven altijd bezig om ons assortiment Instax Polaroid camera’s te vernieuwen.

Videozuil huren nog altijd er populair

Naast het huren van een Polaroid camera is het huren van een videozuil ook nog erg populair. Laat iedereen leuke filmpjes op jullie bruiloft maken door het in spreken van een mooie videoboodschap. Huur je een videozuil dan kun je tegenwoordig ook kiezen om de filmpjes in een digitaal videoboek te ontvangen. Dit maken wij netjes voor elkaar en komt dan met de post snel bij jullie.

Voor elk feest kun je bij SDC-Verhuur terecht.


Wil je ook verlichting huren om een mooi discofeest te bouwen of confettikanon ter afsluiting van een evenement. Kijk dan op onze site en laat je inspireren.
Al onze producten zijn scherp geprijsd en versturen wij altijd een aantal dagen voor de huurdatum. Zo kun je je feest met een gerust hart vieren.

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!