Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Discofeestje vieren, Discolampen huren

Wil je thuis een verjaardagsfeest vieren met als thema disco of van jullie bruiloftsfeest een echt verlicht spektakel maken? Een of meerdere sets discolampen huren doe je eenvoudig bij SDC-Verhuur. De discolampen worden geleverd met een statief, wat tot maar liefst drie meter kan uitschuiven. De discoverlichting bestaan uit vier felle  gekleurde Led-lampen.

Discolampen - Feestverlichting huren? Bezorging gratis in heel Nederland

Bediening Discoverlichting

De bediening van de discolampen is vrij eenvoudig. Je kunt ze namelijk automatisch instellen zodat ze op de muziek aan en uit gaan. Mocht je wat meer gevorderd zijn dan kun je ze ook met de meegeleverde voetpedalen of via een DMX mengkanaal aansturen.

Eenvoudige levering discolampen

Wij leveren de discolampen door heel Nederland, altijd goed verpakt in een grote doos van 140x50x20cm. Gewicht circa 14 kilo. De discoverlichting krijg je altijd een paar dagen voor uw evenement binnen. Zodat je in alle rust het kunt opbouwen. Opbouwtijd per discolamp met staander circa 10 minuten.

Maak je discofeestje compleet 

Naast de discolampen verhuren wij natuurlijk ook rookmachines, geluidsinstallaties, bellenblaasmachines of professionele karaokesets.
Alles eenvoudig samen mee te bestellen.

Bestellen of meer advies?

Wil je bestellen of meer informatie vul dan het formulier op onze pagina in. Wil je persoonlijk advies wat voor jullie de beste keuze is dan nemen wij graag telefonisch of per mail contact met je op.

 

 

 

 

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!