ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Welke polaroid camera kiezen?

feb 18, 2018 | Nieuws

Het verschil Polaroid en FujiFilm direct-klaar camera’s?

 

Polaroid Snap camera

verhuur Polaroid snapDe Polaroid Snap polaroid camera is een compacte en gemoderniseerde instant camera. Deze instap camera beschikt over een pop-up optische zoeker dat helpt bij het fotograferen en het is de aan/uit schakelaar voor de camera. Daarnaast is de camera voorzien van een Micro SD-kaartslot. Je kunt hierbij de foto’s optioneel opslaan en later afdrukken. Zo kun je snel foto’s overzetten naar je smartphone, tablet of laptop.

De Polaroid Snap heeft een uniek pakket aan mogelijkheden waarmee je creatieve foto’s kan maken. Er is ook de photo-booth modus waarin je zes foto’s in tien seconden kan maken. Om leuke selfies of groepfoto’s te maken is er ook de zelfontspanner. Je hebt dan 10 seconde de tijd voordat de foto wordt gemaakt. De foto’s worden afgedrukt op 2×3 Inch (5×7.5cm) ZINK papier. De foto’s zijn gelijk droog als ze uit de camera komen. 

Polaroid 300 instant camera

De Polaroid 300 instant camera is een klassieke Polaroid instant camera.
Met deze camera schiet je foto’s die er meteen uit komen rollen.
In de camera zit een ingebouwde flitser zodat je in elke situatie jouw momenten kan vastleggen. Het Polaroid 300 model heeft geen display scherm enkel een viewfinder. Het resultaat van een foto blijft elke keer een verrassing. De camera werkt met Polaroid 300 instant films van 8,6 x 5,3 cm.

Polaroid Z2300 camera

De Polaroid Z2300 camera is de meest populaire camera. De Polaroid Z2300 is een
10 megapixel digitale camera, een Instant camera en een fotoprinter. De camera is de opvolger van de klassieke Polaroid camera. De camera beschikt over een aantal gave specificaties. Het is een digitale, instant camera én printer in een! De 6 x digitale zoom helpt om het onderwerp recht in de scène te zetten en de ingebouwde anti-shake functie ondersteunt je om duidelijke foto’s te schieten.

verhuur polaroid z2300De Polaroid Z2300 heeft een LCD scherm waarmee je van te voren de foto kan checken voordat je deze print. Op het 3 inch scherm kun je de foto’s eerst nog bewerken als je er niet tevreden bent over het resultaat. Het toestel beschikt over een 10 megapixel sensor. In de camera zit een video-opname modus waarmee je kan filmen in HD 720p bij 30 FPS. De foto’s en video’s kun je wegschrijven naar het interne geheugen van de camera of opslaan op een SD kaart om ze digitaal te bewaren, te delen op je favoriete social media of over te zetten naar je laptop.

De foto’s worden via de geïntegreerde kleurenprinter afgedrukt op 2×3 Inch (5×7.5cm) ZINK papier. Bij het ZINK papier wordt er gebruik gemaakt van de zogenaamde Zero Inkt Printing Technology. De foto’s zijn gelijk droog als ze uit de camera komen. Deze media heeft een vuil- en waterafstotende coating met een betere kwaliteit en een stickerachterkant, zodat ze overal opgeplakt kunnen worden.

Polaroid OneStep camera

De Polaroid OneStep 2 VFcamera is een analoge instant camera waarmee u de leukste momenten kunt vastleggen.
De camera is geïnspireerd op de originele Polaroid OneStep camera uit 1983 maar is volledig geüpgraded naar hedendaagse behoeften. De camera beschikt over een hoge kwaliteit lens en een krachtige flitser om in elke situatie de mooiste foto’s te maken. De zeer krachtige oplaadbare accu zorgt ervoor dat u de camera lange tijd onafgebroken kunt gebruiken. Op en volle accu gaat de camera namelijk tot wel 60 dagen mee!  Een extra lange externe zoeker zorgt er bovendien voor dat het componeren van uw foto’s nog makkelijker wordt dan voorheen.

Fujifilm Instax Square SQ10

De instax SQUARE SQ10 hybride instantcamera van Fujifilm, die hedendaagse digitale beelden combineert met geliefde instantfilmuitvoer, is een unieke digitale camera die in staat is om vierkante filmafdrukken uit te voeren. Qua beeldverwerking gebruikt de SQ10 een 1/4 “CMOS-sensor om 1920 x 1920 beelden te produceren, die vervolgens digitaal worden afgedrukt als 2,4 x 2,4” -afbeeldingen op instax SQUARE-film. Door digitaal op te nemen, kunt u elke gewenste foto afdrukken, wanneer u maar wilt en zo vaak als u wilt. polaroid cube huren

Hybride instantcamera combineert handige digitale beeldopname met traditionele directe filmuitvoer. Met deze methode kunt u vrij fotograferen en afdrukken wanneer dat gewenst is, of u kunt een afbeelding zo vaak als gewenst opnieuw afdrukken. Afbeeldingen kunnen in het interne geheugen van de camera worden opgeslagen voor een naadloze afdruk of kunnen worden opgeslagen op een optionele microSD / SDHC-geheugenkaart.

Centrale ingebouwde flitser zorgt voor extra verlichting bij het werken bij weinig licht. Achterste instelschijf biedt intuïtieve bediening en menunavigatie om de afdrukinstellingen aan te passen.

Fujifilm Instax Instax 300 Wide camera

Met de Fujifilm Instax 300 polaroid camera maak je prachtige foto’s die je ook snel afgedrukt worden. De camera werkt met instant films van 8,6 x 10,8 cm en zijn voorzien van witranden. Geen gedoe meer met rolletjes of geheugenkaarten, maar direct resultaat.

Met de afgeronde vorm, fijne grip en vingertop controleerbaar samengesteld configuratiescherm, biedt de Instax 300 een levendige, hoge kwaliteit foto. De automatische flitser, hoge resolutie en close-uplens maken de camera compleet en zorgen voor geweldig mooie prestaties.

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!