Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Welke polaroid camera kiezen?

feb 18, 2018 | Diversen, Nieuws

 

Polaroid 300 camera

De Polaroid 300 is een eenvoudige en snelle retro camera waarmee je direct foto’s af kunt drukken. Hij is voorzien van een flitser en je kunt hem tevens bestellen met een mini statief. Op de witrand van de foto’s kun je een sticker laten plakken met een persoonlijke boodschap of een logo van je bedrijf. Deze stickers kun je uiteraard bij ons bestellen. Deze camera is ook te bestellen met de leukste photo booth props voor het vastleggen van bijzondere foto’s. Met deze camera kun je dertig tot driehonderd foto’s maken. Je kunt uiteraard meerdere polaroid camera’s bestellen voor je feest.

Polaroid 300 bruiloft huren SDC_Verhuur

 

 

FujiFilm-INstax-Wide-huren-Bruiloft-SDC-Verhuurkopie

Fujifilm Instax 300 camera

Met de Fujifilm Instax 300 polaroid camera maak je prachtige foto’s die je ook snel afgedrukt worden. De camera werkt met instant films van 8,6 x 10,8 cm en de foto’s zijn voorzien van witranden. Geen gedoe meer met rolletjes of geheugenkaarten, maar direct resultaat.

Met de afgeronde vorm, de fijne grip en een vingertop controleerbaar samengesteld configuratiescherm, biedt de Instax 300 een levendige, hoge kwaliteit foto. De automatische flitser, hoge resolutie en close-uplens maken de camera compleet en zorgen voor geweldig mooie prestaties.

 

Fujifilm Instax SQ1 camera

Een polaroid FujiFilm SQ1 camera huren is een goed idee. Met deze polaroid camera maak je mooi heldere foto’s is met een witte rand er om heen. De foto’s zijn groter dan bij de Polaroid 300 en kleiner dan bij de FujiFilm Instax wide camera. De foto’s hebben een formaat van 8,6 x 6,2 cm. Dit is inclusief wit rand. De foto zelf is 6,2×6,2 cm. De polaroid foto’s hebben dus een uniek vierkant formaat. De foto’s komen snel uit het apparaat en kleuren langzaam bij, van wit naar een unieke plaat met prachtige kleuren. Deze camera is uiteraard voorzien van een flitser 

polaroid fujifilm sq1 huren bruiloft

 

Fujifilm Instax mini EVO

De Fujifilm Instax Mini Evo camera ziet er misschien uit als een ouderwets model, maar hij beschikt over de nieuwste technieken. Het is dan ook een digitale direct-klaar camera waarbij je elke foto die je maakt vooraf kunt bekijken. Bevalt de foto? Dan kun je hem afdrukken. Succes gegarandeerd! Deze camera drukt uw foto’s af met witranden van 0,7 x 2,6 cm. De foto zelf (zonder witranden is 4,5 x 6 cm. Met de direct print functie op deze camera kunt u de foto’s direct vanaf uw smartphone afdrukken. Met de transfer image functie zet u de foto’s direct op uw smartphone, inclusief de witte rand. De remote shooting functie tovert uw smartphone om tot afstandsbediening van deze camera.

Polaroid digitale directklaar camera model fujifilm evo

Polaroid onestep huren

Polaroid OneStep+ camera

De Polaroid OneStep+ camera is een analoge instant camera waarmee u de leukste momenten kunt vastleggen. Het model van de camera is geïnspireerd op de originele Polaroid OneStep camera uit 1983, maar is volledig geüpgraded naar hedendaagse behoeften. De camera beschikt over een hoge kwaliteit lens en een krachtige flitser om in elke situatie de mooiste foto’s te maken. De zeer krachtige oplaadbare accu zorgt er voor dat u de camera lange tijd onafgebroken kunt gebruiken. Op een volle accu gaat de camera namelijk tot wel zestig dagen mee!  Een extra lange externe zoeker zorgt er bovendien voor dat het componeren van uw foto’s nog makkelijker wordt dan voorheen.

Fujifilm Instax SP3 Printer

Een Fujifilm Instax SP3 printer is geen camera, maar een printer. Met deze handige printer kunt u heel eenvoudig een polaroid foto vanaf uw smartphone afdrukken. Hebben de gasten van uw feest of evenement een leuke foto gemaakt? Met deze printer kunnen ze die direct afdrukken. Dit is een handzame fotoprinter die de snelheid biedt van instant fotografie en u toch verzekert van een geweldig resultaat. Tenslotte kunt u zelf kiezen of u een foto al dan niet wilt laten adrukken.

Polaroid Printer huren Bruiloft FujiFilm SP3

 

Fujifilm Wide Printer

Deze leuke Fujifilm Wide Printer is geen camera, maar een instant printer. Met dit leuke model kunt u een polaroid foto afdrukken vanaf uw smartphone in het grootst verkrijgbare formaat, in een geweldige kwaliteit. Dankzij de bijbehorende app kunt u uw foto’s bovendien op een leuke manier bewerken. Zo kunt u templates toevoegen, stickers en filters gebruiken en een unieke foto maken op een eenvoudige manier. Wilt u uw gasten graag de mogelijkheid geven een persoonlijk bericht achter te laten? Dat kan door een QR-code aan te maken. Daarmee kunt u tevens een spraakmemo, website adres of een locatie meegeven aan deze foto.

FujiFilm Instax Wide Polaroid Printer

De juiste polaroid camera kiezen

Wilt u graag één van deze camera’s huren? Bekijk dan snel al onze camera’s en printers voor verhuur. Een polaroid camera kiezen voor uw evenement levert wellicht nog wat vraagtekens op. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een persoonlijk advies. Tenslotte is iedere gelegenheid weer anders!

 

 

 

 

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!