Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

De digitale herinnering van uw bruiloft: Een videozuil!

feb 11, 2018 | Nieuws

Uw bruiloft is een bijzondere dag die u niet wilt vergeten en waar u vaak nog van wilt nagenieten. Dat is nu gemakkelijk mogelijk met de videozuil. Met een videozuil kunnen familie en vrienden die te gast zijn op uw bruiloft op een originele manier een boodschap achterlaten, om u al het goeds toe te wensen, u de groeten te doen of om herinneringen te delen. Een digitaal gastenboek met daarin allemaal unieke herinneringen van uw bruiloft.

Hoe werkt een videozuil?

De videozuil is zo gemaakt dat deze zeer eenvoudig te gebruiken zonder enige uitleg. Tijdens uw bruiloft kunt u de zuil op een opvallende plek plaatsen waar gasten de mogelijkheid krijgen om een leuke boodschap voor uw in te spreken.. De videozuil heeft een touchscreen waarmee het makkelijk te besturen is door het scherm aan te raken, en wanneer gasten voor het scherm gaan staan zullen zij direct duidelijke instructies zien hoe zij een videoboodschap achter kunnen laten.

De videozuil is hiermee gemakkelijk te gebruiken door zowel jong als oud. Zo is het scherm te kantelen waardoor de gasten zelf kunnen bepalen hoeveel ze in beeld willen hebben. Zodra er op de startknop wordt gedrukt, neemt de videozuil beeld en geluid op. In die tijd kunnen de gasten een mooi bericht of wens achterlaten voor het bruidspaar. Gedurende het filmen wordt er op het beeld getoond wat er wordt gefilmd zodat men kan zien hoe de opname er uitkomt te zien.

Bij de videozuil kunt u leuke feestartikelen bij bestellen zoals grote brillen, gekke hoeden of grappige snorretjes om de videoboodschappen nog meer op te vrolijken. Hiermee geeft u gasten de mogelijk om zich grappig en gek te verkleden voordat ze hun videoboodschap inspreken. Zo kunnen gasten naast een serieuze videoboodschap, ook een lekker gekke videoboodschap opnemen.

Na de bruiloft worden alle videoboodschappen die tijdens de bruiloft zijn opgenomen, op een usb-stick of dvd achter elkaar gezet. De video’s zijn van uitstekende kwaliteit waardoor u ze gewoon op een normaal schermformaat kan kijken, dus afspelen op de televisie is gewoon mogelijk. Zo kunt u na uw bruiloft nog eens nagenieten van een bijzondere dag en mooie herinneringen ophalen.

Naast verhuur van de videozuil verhuren we ook diverse digitale polaroid camera`s een leuke aanvulling op elk feest!

 

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!