Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Keuze uit digitaal of analoge camera (wat is het verschil)

Er zijn diverse direct-klaar (instax) camera’s te huur. Wij verhuren de meest populaire merken, namelijk: Polaroid en FujiFilm.Deze beide merken hebben digitale en analoge uitvoeringen. Deze type camera’s hebben wel een paar belangrijke verschillen.

Analoge direct-klaar camera’s

De analoog direct-klaar camera’s waaronder de Polaroid 300 en de FujiFilm INstax Wide 300 camera hebben 3 belangrijke eigenschappen waaronder:

-Het zijn snelle camera’s (afdruksnelheid circa 3 seconden per foto)
-Werken op batterijen (geen accu).
-Erg eenvoudig in gebruik
Huur Analoog of digitale direct-klaar camera bij SDC-Verhuur
Het voordeel van het snelle afdrukken van foto’s is zeer belangrijk wanneer veel foto’s in een korte tijd gemaakt moeten worden.Omdat de camera’s op batterijen werken die circa 70 foto’s mee gaan, kunt u deze ook eenvoudig vervangen en gewoon verder fotograferen en afdrukken.  Deze camera’s hebben niet veel functies en zijn daardoor eenvoudig in gebruik. Natuurlijk hebben ze allemaal wel een flitser.

De Polaroid OneStep is trouwens ook een Analoge direct-klaar camera, maar is wel voorzien van accu. Deze camera heeft verder dezelfde eigenschappen als de andere analoge camera’s. Het voordeel is wel dat deze camera echt het uiterlijk van de ouderwetse Polaroid camera heeft.

Digitale direct-klaar camera’s

De digitale direct-klaar camera’s die wij verhuren zijn de Polaroid Z2300 en de FujiFilm Istax Square SQ10/SQ20. Deze beide camera’s hebben de volgende eigenschappen:

-Camera’s zijn voorzien van LCD-Schermpje
-Foto’s worden opgeslagen op SD-kaartje
-Werken op accu
-Afdruksnelheid circa 35 seconden per foto
-Foto’s zijn op het schermpje aan te passen

Polaroid Z2300 direct klaar camera analoog SDC-Verhuur

Het voordeel dat deze camera’s hebben is dat er een LCD schermpje op zit. U kunt de foto eerst zien voordat u wel of niet afdrukt.  Het voordeel is dat men minder mooie foto’s niet hoeft af te drukken.  Tevens kunnen de foto’s ook worden bewerkt via het schermpje. Deze Polaroid en FujiFilm camera’s zijn dus minder snel met afdrukken en werken op een interne accu. Mocht de accu leeg zijn dan dient u de camera middels een stopcontact of verlengsnoer op te laden. U kunt dan wel door gaan met fotograferen en of afdrukken.

Een blijvende herinnering voor uw gasten en uw eigen fotoboek

Of u nu een digitale of analoge Polaroid of Fujifilm gaat huren. In beide gevallen wordt de foto direct geprint en zorgt dit voor een blijvende herinnering aan uw feest of evenement! 

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!