Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Trouwdag onvergetelijk met een bruiloftzuil

Stapt u binnenkort het huwelijksbootje in? Dan zal u wel al druk aan het plannen zijn om er een onvergetelijke dag van te maken. De mooiste kleding, een prachtige locatie, een goede fotograaf, camera’s om de ceremonie te filmen en noem maar op. Zo kunt u er voor zorgen dat u na afloop nog lekker kunt nagenieten van een prachtige dag. Om nog iets aan dat nagenieten toe te voegen kunt u een videozuil huren. Met een Videozuil voor uw bruiloft of bruiloftzuil kunnen familie en vrienden die te gast zijn op uw bruiloft op een originele manier een boodschap achterlaten. Zo kunnen mensen u al het goeds toe te wensen, u de groeten doen of herinneringen met u delen.

Digitaal gastenboek

In principe werkt het dan dus ook als een digitaal gastenboek, waarbij u na afloop alle boodschappen kan bekijken om zo die speciale dag extra speciaal te maken. U zou de videozuil dan ook in plaats van het traditionele papieren gastenboek neer kunnen zetten. U kunt het ook gebruiken als aanvulling hierop. Zo hebben uw gasten de keuze om op papier, op video of op allebei de manieren een bericht achter te laten. Mensen kunnen alleen of met een groep op de video en alle berichten zijn mogelijk. Van serieuze wensen tot het aangeschoten gezang van uw beste vrienden. Dat zorgt voor leuke authentieke video’s!Bruiloftzuil | Maak onvergetelijke Dag | Een bijzonder Videogastenboek

Hoe werkt de bruiloftzuil?

De videozuil is zo gemaakt dat deze zeer eenvoudig te gebruiken is. Een handleiding is dan ook niet nodig voor uw gasten. U kunt de zuil plaatsen op een centrale plek waar deze opvalt. Bijvoorbeeld bij de ingang van de zaal, zodat de paal opvalt en uw gasten gemotiveerd worden om er ook wat mee te doen. Het feit dat de videopaal onbemand is en de gasten zelf de video zullen filmen, verlaagt de drempel om gek te doen op de video. Daardoor kunt u niet alleen serieuze berichten, maar ook lekker gekke en grappige video’s verwachten. De videozuil heeft een touchscreen waarmee de zuil gemakkelijk te besturen is. Door het scherm aan te raken en wanneer gasten voor het scherm gaan staan, volgen er instructies over hoe men een videoboodschap achter kan laten.

Een videozuil voor iedereen

De videozuil kan zo door iedereen gebruikt worden, jong of oud. Het scherm is te kantelen waardoor kleinere kinderen er ook makkelijk bij kunnen om een boodschap te filmen. Ook is het mogelijk om een grotere groep helemaal in beeld te krijgen en met zijn alleen een boodschap in te spreken. Wanneer een gast de zuil start, zal deze de boodschap opnemen waarbij zij in een video met geluid een mooi bericht aan het bruidspaar kunnen achterlaten. Tijdens het filmen wordt er op het scherm het gefilmde beeld getoond. Daardoor kan er gezien worden hoe de opname er uit zal komen te zien.  De paal blijft het hele feest lang aanstaan, waardoor mensen de hele dag lang berichten kunnen inspreken. Zo kunnen ze u voor het feest al de groeten doen. Maar kunnen ze ook nog steeds een bericht inspreken aan het einde van de dag, wanneer ze al een borreltje op hebben.
Bruiloftzuil | Maak onvergetelijke Dag | Een bijzonder Videogastenboek

 

De leukste opties voor uw feest

Het is mogelijk om leuke feestartikelen te bestellen om de videoboodschappen nog vrolijker te maken. Bijvoorbeeld grote brillen, gekke hoeden, kleurige boa’s en snorretjes op stokjes. Uw gasten kunnen er dan voor kiezen om in de eigen feestoutfit de video in te spreken. Of ze kunnen zich eerst lekker gek verkleden voor een grappige video. Zo kunnen uw gasten de videoboodschappen nog leuker maken wanneer ze daar zin in hebben. Bovendien worden ze ook daadwerkelijk uitgenodigd om niet alleen serieus op de video te staan.

Nagenieten met de videoboodschappen

Na het feest worden alle videoboodschappen die met de bruiloftszuil zijn opgenomen achter elkaar gezet. Ze worden vervolgens bij u op een USB afgeleverd. De video’s zijn van uitstekende kwaliteit zodat u ze gewoon op een normaal schermformaat kunt bekijken. Afspelen op de televisie is dus gewoon mogelijk. Pak er een bak popcorn en een lekker drankje bij, kruip met z’n tweeën gezellig op de bank en speel de video’s af. Zo kunt u  herinneringen opdoen en nagenieten van een hele speciale dag.

Kijk ook eens naar de ervaringen van onze klanten. Klik op <reviews>

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!