ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Karaokeset huren

Karaokeset huren inclusief gratis verzending

Huurprijs: €35,00 ja gratis bezorging
Overige prijzen zie invulformulier
reviews
ja
Op Voorraad

Waarom deze karaokeset huren?

Een karaokeset huren is een goed idee als je binnenkort een leuk feest organiseert of gewoon een gezellige dag vol muziek wilt doorbrengen met vrienden of familie. Deze karaokeset beschikt over een zeer compact en eenvoudig te bedienen systeem. De set is heel simpel aan te sluiten op je televisie met behulp van de bijgeleverde HDMI-kabel, maar ook op je computer via een USB-kabeltje. De achtergrondbeelden kun je tijdens het afspelen zelf aanpassen en worden op je televisiescherm in HD-formaat weergegeven. Bij het huren van deze karaoke set kun je zelf kiezen hoeveel microfoons je erbij geleverd wilt krijgen, één of twee. Uiteraard bevat deze set ook een handleiding en gaat hij vergezeld van een songlijst in een mooie harde kaft. Wil je er een statief bij laten leveren? Ook dat is mogelijk. Deze karaoke set wordt geleverd in een handige opbergtas.


Organiseer de leukste feestjes met deze geweldige karaokeset

Heb je binnenkort een bruiloftsfeest, kinderfeest, verjaardag of bedrijfsfeest en wil je er echt een gezellige boel van maken? Dan is het huren van een karaokeset een geweldig idee. De meeste mensen houden van muziek en zingen graag mee met hun favoriete liedjes. Met een karaokeset heb je de keuze uit maar liefst 1810 Engelstalige en 304 Nederlandstalige ingebouwde liedjes waarmee je met hartelust kunt meezingen. Wil je weten welke? Bekijk dan direct de songlijst die bij deze karaokeset hoort. Maak er een wedstrijd van en doe de liedjesquiz of organiseer een zangwedstrijd. Strijd tegen je vrienden en kijk wie de hoogste score heeft. Met deze leuke karaoke set kan je feestje niet meer stuk!

 


Huur een karaoke set voor je bedrijfsevenement

Ook voor bedrijfsevenementen is het huren van een karaokeset een geweldig idee. Of je nu een kerstparty organiseert, een jubileumfeestje wilt vieren of een personeelsfeest houdt, karaoke liefhebbers zijn er altijd te vinden. Trommel ze op en laat je collega’s of klanten samen een liedje zingen of met elkaar de strijd aangaan om het hoogste aantal punten. Maak er een gezellig feest van door alleen te kiezen voor Nederlandstalige songs. Wil je er een nog groter feest van maken, bekijk dan ook de mogelijkheden voor het huren van een lichtset met discolampen, een confettikanon, bellenblaasmachine of rookmachine. Met deze leuke party attributen creëer je de beste feeststemming die je kunt bedenken. Over jouw event zal dan ook vast nog lang gesproken worden!

 

Alternatieve optie

Organiseer je een bedrijfsfeest en wil je tevens gebruik maken van een goede geluidsinstallatie? Dan kun je ook kiezen voor een geluidsinstallatie met microfoon die je tevens direct kunt aansluiten als karaokeset.  Deze heeft maar liefst een vermogen van 100 Watt, waardoor je een trillende en levensechte sound creëert. Omdat hij waterproof is kun je hem bovendien buiten gebruiken, zelfs in de regen.

 

Andere mogelijkheden voor je feest of event

 

Wil je een nog groter succes maken van je feest of event? Bekijk dan ook onze mogelijkheden voor een Videozuil met photobooth, Licht en Geluid, Special Effects en onze FeestartikelenWil je meer polaroid camera’s bekijken? Ga dan weer terug naar ons polaroid camera overzicht

 

Bestellen of meer Info

Huurdatum kosteloos te verzetten!!

  BestellingInformatie

  Uw naam

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Adres

  Postcode + Woonplaats

  Uw e-mail

  Uw Telefoonnummer

  Datum evenement (levering enkele dagen vooraf)

  Type Karaokeset

  Microfoon statief

  Verzekerd retourlabel

  Aanvullende info of vraag

  Transport
  Ontvangst product aantal dagen voor de huurdatum. (geen extra kosten).
  Verzending inclusief Track & Trace code.
  Eerstvolgende werkdag na gebruik retour sturen via Post-NL Punt.

  Bevestiging
  Mocht u direct willen bestellen, dan zien wij graag uw gegevens tegemoet.
  Hierna ontvangt u van ons een bevestiging van uw bestelling inclusief betaalinstructies.

  Prijzen
  Inclusief BTW

  Vragen?
  Verder vragen?  Vul het contactformulier in (voorkeur) of neem telefonisch contact op.
  U ontvangt altijd een snelle reactie!

  Aanvullende informatie
  Zie ook: algemene voorwaarden

  makkelijk betalen
  Betalingsmogelijkheden SDC Verhuur

  Polaroid camera of videozuil huren

  Aanmelden nieuwsbrief?

  Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

  Schrijf u in en ontvang 
  5,00 korting op uw volgende bestelling!

  Bedankt!