Tel: 085-3033594 (7 dagen per week) info@sdcverhuur.nl  

ja Gratis Levering  ja Altijd Snelle Reactie

 ja Levering enkele dagen vooraf 

 ja 7 dagen per week bereikbaar 

Zeer scherpe prijzen
Bezorging in Nederland & België
Tel: 085-3033594
huurdatum kosteloos te verzetten!!

Grote familiefoto’s met de FujiFilm instax WIDE 300

Deze camera ook iets voor jou! De FujiFilm Instax WIDE 300 gebruikt de Instax WIDE foto’s.  Deze foto’s hebben dezelfde hoogte heeft als de Polaroid 300 en de FujiFilm square, maar zijn veel breder!  De Instax Wide foto is maar liefst 1,6x groter dan de SQUARE en 2x de groter dan de Polaorid 300 – perfect voor grote familiefoto’s.
Maak mooie herinneringen en leg ze vast met foto’s die groot zijn en geweldig om weer te geven op instax WIDE!

FujiFilm instax WIDE 300

De instax WIDE 300 is ontworpen voor gebruiksgemak

De instax WIDE 300 is ontworpen voor gebruiksgemak, waardoor het maken van mooie instant foto’s iets voor iedereen in het gezin is! Met een volledig geautomatiseerd belichtingssysteem zorgt de camera ervoor dat je opnames goed belicht worden. Wanneer de camera herkent dat flitser nodig is om extra te belichten, gaat automatisch de flitser aan, wat zorgt voor geweldige kwaliteit foto’s bij weinig licht. Bovendien kunt u met de camera de flitser handmatig aan en uitzetten, zelfs in heldere omstandigheden.

Het beste van de instax WIDE 300 is dat je je geen zorgen hoeft te maken over je instellingen, je kunt erop vertrouwen dat de camera het goed doet, zelfs in heldere omstandigheden, zoals op het strand. Dit betekent dat u gewoon kunt ontspannen, wetende dat uw grote afdrukken een prominente plaats zullen krijgen op uw koelkast of in uw album. Als je op zoek bent naar een camera om je gezinsavonturen direct vast te leggen, dan is de instax WIDE 300 misschien iets voor jou!

Bestellen of meer advies?

Wil je bestellen of meer informatie vul dan het dit formulier op onze pagina in. Wil je persoonlijk advies wat voor jullie de beste keuze is dan nemen wij graag telefonisch of per mail contact met je op. Op onze instagram pagina kom je ook vaak leuke ideeën tegen

Polaroid camera of videozuil huren

Aanmelden nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten, feestconcepten en ander mooi nieuws!

Schrijf u in en ontvang 
5,00 korting op uw volgende bestelling!

Bedankt!